Doamna Ecaterina Isac se laudă inclusiv pe holurile Prefecturii că „pe mine nu mă schimbă PNL, deoarece îi am la mână cu hârtii legate de măști!”… iar PSD n-o schimbă „din principiu”

ecaterina isac
Distribuie:

 

Ceva de genul manevrei documentate de DNA la Ilfov (unde șeful ITM a fost ridicat pentru luare de mită, după ce ar fi permis intrarea în țară a unui lot uriaș de măști de protecție neconforme) s-a întâmpat și la Arad – dar INVERS: aici șefa ITM îi are la mână pe cei din PNL Arad, cu „oamenii lor de afaceri” cu tot, într-un tun cu câteva milioane de măști (care, deși au dispărut, au lăsat urme în acte)… așa dobândind încă un punct la „imunitate”… încă o superputere la câte poseda deja.

Așa că zilele astea, când prin „ordin de serviciu național” sau ceva a fost chemată la Prefectură pentru… nimic, încă de pe hol i-a dat cu flit unuia de la PNL care a luat-o cu „acuma poate vă schimbă”  răspunzându-i, ca un Bad Girl adevărată, că „pe mine nu mă schimbă PNL deoarece îi am la mână exact cu hârtii legate de măști!”

PSD-ul nu o schimbă din prinicipiu… asta știind-o orice familist care se respectă pe sine și pe oricare membru al familiei sale încă din cele mai căprariene vremuri… iar dacă iei „lotul recent” la o analiză sumară sună a „famiglie” din avion: Crainic Emilia, nou angajata la ITM venită prin transfer de la Poliția Locală, Cotuna Anca Daria, venită prin transfer de la MAI – AEP (Camera Deputaților), Codreanu Radu (soțul șefei de la Resurse Umane), Balint Lorena – fata șefei de la juridic, Ingnuța Laura, soția informaticianului Ignuța Emanuel și, nu în ultimul rând, Raul Adrian Lile, fiul familiei Lile, respectiv Farcașiu Adela – fata profesorului Pall Marton… ultimii tot pe „filiera UAV”. Dacă-mi zici acuma că Marius Budăi e un alt fel de Gabriela Firea sau inversul Ralucăi Turcan… chiar n-ai înțeles nimic!

Iar prefectul – să nu uităm asta și să dăm un like – e ungur… așa că nu se bagă în prostii de-astea.

Așa că cine s-o schimbe și de ce pe Ecaterina Teodo… scuze… Isac din funcția de director ITM?… Că dacă ar lua-o cu ceva careva, ar trage după ea mai mulți decât Pană țigărari… ești nebun?! Să desființezi un asemenea cuib de viespi e genul de utopie la care visează idealiștii… partide care încă nu există… nici măcar USR-iștii nu mai cred în așa ceva.

 

 

Articol asociat:

ITM Arad este un BUTOI CU PULBERE care azi-mâine explodează cu ȚARINA lui cu tot…

Categorie: Pamflete
Etichete: ecaterina isac, ITM Arad, pamflete, radu pandelea
Distribuie:
Articolul anterior
Scandal prin corespondență între ULAL Arad și administrația locală pe tema agentului termic furnizat necorespunzător
Articolul următor
Un TIR care circula cu viteză mare s-a răsturnat în stația de autobuz din Șimand. Victimele – transportate la UPU [FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…