ITM Arad este un BUTOI CU PULBERE care azi-mâine explodează cu ȚARINA lui cu tot…

itm control
Distribuie:

 

Ecaterina Isac este în I.T.M. Arad din anul 2000, când, venind din mediul privat cu specializarea jurist, a fost angajată ca Inspector de muncă în cadrul compartimentului SSM (Serviciul Securitate și Sănătate în Muncă). A urcat toate treptele ierarhice începând din 2011: Șef birou compartiment SSM; Șef serviciu compartiment SSM până în 2012; Inspector șef adjunct SSM (Decembrie 2012 – Septembrie 2014) și, în fine, Septembrie 2014 – prezent, Inspector șef ITM Arad – Coordonarea activității ITM Arad.
Întâmplător sau nu, cariera și ascensiunea sa administrativă au coincis (până la suprapunere) cu cea politică a fostului demnitar Dorel Căprar și, de-a dreptul miraculos (în alt registru decât cel fantastic n-ai cum să îți explici asta), continuă și după prăbușirea acesteia.

Un f*king control (cum se zice la noi), demarează… ni… exact acum, luni-cu-noaptea-n-cap, după ce Sinistra Ministră Raluca Turcan însăși a apăsat pe butonul de panică aflând („din surse interne… pe sesizare scrisă” – conform informațiilor noastre de pe surse interne) că la Arad, o exponentă a vechiului regim căpraro-falchist face angajări de spioni fake la M.A.E., protejează firme cotizante de pe timpul lu` Pazvante și „tună la comandă” tot ce nu-i mulțumește din inimă partidului (care partid?… deja asta-i o enigmă!) și, mai mult decât atât, „și-a făcut din ITM-ul ăla de la Aradul lui Falcă un bastion de pesediști vechi!” (Doamne apără!… îți dai seama cum face o „liberală autentică” auzind „problema de la Arad” expusă astfel?!)
Cam ceva de genul:

raluca turcan

 

„Cum de?… totuși!” e întrebarea care țâșnește din orice demonstrație logică, cu harta politicii locale în față, atât Falcată cât și De-falcată… „Asta înseamnă că-i place lui Falcă de ea!” – s-ar grăbi un începător să răspundă rapid (pornind de la baza empirică de toți experimentată conform căreia „în Aradul ăsta, în ultimii 17 ani, n-a supraviețuit nimeni la conducerea unei instituții publice dacă n-a avut blat cu Falcă).
Nu, nu-i place lui Falcă de ea – dar BLATU-I BLAT, E VECHI, ARE LA BAZĂ O CLĂDIRE SOLIDĂ CU O FUNDAȚIE SUSPECTĂ și gata bâlciu`:

blat caprar falca

(vezi mai multe „prostii de astea” aici… dacă ai chef: https://www.scribd.com/document/476830672/HARTA-CORUPȚIEI-DIN-ARAD-in-PERIOADA-2004-2020)

„Dacă vezi lista cu angajații ITM Arad și studiezi cu creionul harta aia îți iese o pânză deasă cu niște linii roșii de nici Ingrid nu purta așa ceva în vremurile ei bune!” – zice un hâtru de birou trecut prin toate „epocile Ecaterinei”… această „țarină de pe Episcopiei” indestructibilă și tot mai sigură pe ea. Zici că ITM-ul ăla e facțiunea radicală a PSD-ului lui Doru Căprar constituită de pe vremea când roșul era pe val și se combina perfect cu (dar nu s-au prins toți) galbenul lui falcă de dădea portocaliul ăla de căcat, pe care-l știm cu toții.

Dar las-o naibii de politică!…

Dacă tot e CONTROL PE BUNE – și n-ați venit numai așa, ca la controlul din decembrie 2020… la recoltat de plicuri, doamnelor și domnilor cu „Corpul”… Apropo, de ce controlul din decembrie 2020 s-a desfășurat la un hotel în Moneasa și documentele „controlate” au fost scoase din ITM și plimbate prin stațiune?

Voi poate habar n-ați avut… dar noi i-am învățat și pe pruncii de-a IV-a banalitățile astea: întrebați-l numai, domnu Corp de Control, pe Ovidiu Palcu (tre` să-l știți!) despre amenda pe care i-a trimis-o tanti-ta Cati, cu dedicație de la Doru, la fabrica de mobilă de pe „Poetului”, fix a doua zi după ce a anunțat că se înscrie în PSD și vrea să candideze pentru președinția Consiliului Județean Arad… + 20.000 de lei „împrumut”.

E celebră faza când și-a uitat bilețelul cu firmele protejate sau/și pe care urma să le „tune” lângă cafetieră… sunt câțiva care au pe telefon bilețelul ăla și-i găsiți acasă… cu temele gata făcute cât să vă dea de stat aici două săptămâni… hai… curaj… o să vă placă Aradul dacă-l luați din firmă-n firmă și din politician în politician – spor la salubrizare s-aveți!

Pe doamnă întrebați-o direct despre ce s-a întâmplat cu serverul instituției când „a fost nevoie”, ce rol a jucat IT-istul în „problema serverului” și cum a fost recompensat cu angajarea soției în ITM pentru asta, dar și despre SIFOANELE CONECTATE LA FONDURI PUBLICE ale lu` bărba-su`… unu Vasile Bociort – dați pe Google dacă nu știți cine-i Vasile Bociort.

Mai întrebați-o și ce s-a întâmplat după controlul efectuat la firma de transport a lui Sergiu Bîlcea, din 2016, când s-a transmis adresa către IPJ Arad – Serviciul de Investigare a Fraudelor în vederea întocmirii unui „dosar penal pentru primirea la muncă a unui număr de 78 de persoane fără a avea încheiate contracte de muncă”...

Mai întrebați-o și cum s-a finalizat accidentul de muncă din septembrie 2020 când angajați ai Companiei de Apă Arad au fost prinși de explozia de la Podul Decebal și, după finalizarea raportului ITM, soțul inspectoarei ITM care s-a ocupat de problemă a fost angajat la Compania de Apă.

Când o întrebați toate astea, priviți-o cu atenție în ochi și veți înțelege TOT:

 

ecaterina isac

 

Categorie: Politice
Etichete: control itm arad, ecaterina isac, ITM Arad, raluca turcan
Distribuie:
Articolul anterior
Academia UTA se întoarce cu un punct de la Csíkszereda
Articolul următor
Ceva „clasic” în Arad: s-au bătut în „Vlaicu” și, după 2 ore, i-au reținut jandarmii în „Boul Roșu”

8 comentarii. Leave new

 • Mafia PNL/PSD la Arad a funcționat perfect. Falcă nu îl deranja pe Căprar și oameni acestuia, iar acesta se făcea că luptă împotriva PNL. Au împărțit bani și funcții chiar și clădiri cum vedem. Dar doamna de la ITM pare a fi piesa de rezistență care îi leagă pe cei doi.
  Angajarea soțului unui inspector ITM la o societate de stat, după finalizarea unui dosar cu un accident de muncă care a avut loc la acea societate și pe care aceasta îl verifică, pare puțin a corupție sau santaj. Cred că organele statului ar trebui să se autosesizeze și să înceapă o anchetă.

  Răspunde
 • DIN PACATE, ACEASTA VERITABILA ANA PAUKER A INSTITUTIILOR ARADENE, A DISTRUS CU BUNA STIINTA REPUTATIE ITM ARAD, A LUCRAT DOAR IN FOLOSUL PROPRIU SI SI-A BATUT JOC DE MULTI ARADENI. VEZI VERBITA, PALCU, BILCEA, GHILINTA,HEREDEA, ETC.
  ETSE TIMPUL CA IN INSTITUTIILE STATULUI SA VINA OAMENI PROFESIONISTI CARE NU SE MANJESC CU TOT FELUL DE MIZERII.

  Răspunde
 • NU DOAR ISAC ESTE CORUPTA PINA IN MADUVA OASELOR, MAI EXISTA SI O CLICA DE INSPECTORI CARE LUCREAZA COORDONATI IN MOD DIRECT DE ACEASTA: BULZAN, DUDAS, PURTAN, IANCU SI INCA VRE-O 12. ACESTIA RACOLEAZĂ FIRME, PERCEP TAXE DE PROTECTIE, ADUC CLIENTI LA FIRMA DE CURSURI PE CARE O PASTORESTE ISAC SI BOCIORT. CONTROLUL SA SE FACA PE BUNE SI DACA NU GASESC NIMIC SA INTREBE LA FIRMELE CONTROLATE CA SIGUR AFLA ADEVARUL.

  Răspunde
 • avatar of caosuna farungului
  Caosuna farungului
  22 martie 2021 20:15

  Pai cum e posibil bucurestiul doarme doamna raluca turcan cum al aoara oe verbita de atata timp unde ati auzit sai faci targhetul lunar de bani adica vreo 7000 de roni ca sa primesti 1360 in mina unde sta scris aceasta lege in codul munci si unde sta scris sa platesti km parcursi sai cumperi pe cei care ai faci in plus zeci de plangeri sau depus la itm arad pina cand al acoleriti si inpartiti bani munciti de Prosti care se duc acolo halooooooo bucurestiule dormi ????????

  Răspunde
 • Foarte bun articolul, dar trebuie asociat cu Rectorita. Cele 2 sunt prietene f bune. Poate ne spune Isac cum a terminat Bociort facultatea la UAV. Cum a fost ajutat și cât a costat sa absolve și bețivul ala studiile superioare, a facut lucrarea la Ramona sau a făcut alte lucrări.
  Poate aflam în scurt timp, și se vor lua masurile și de către DGA.

  Răspunde
 • avatar of ma controlat itm-ul
  Ma controlat ITM-ul
  22 martie 2021 22:50

  Acuma am inteles noi aradenii caracatita companiei de apa arad.
  Monica Iovan ca purtator de cuvant a fost introdusa de catre mama ei in compania de apa.
  Barbartul lu doamna Ecaterina Isac de catre nevastasa prin implicatii institutionale.
  Hai ca totul iese la iveala. In schimb doamna Ecaterina Isac, cred ca a uitat de acel accidenct de munca cu respectivul sudor care s-a curentat in anul 2016. iar respectiva cercetare a accidenctului de munca in care lipsea cu desavarsire E.I.P.-ul a fost musamalizat. La fel cum si accidenctul de munca de la Gaspardo din Chisinau Cris a fost musamalizat stergandu-se inregistrarile video de pe ultimele 5 zile, iar anchetatorilor de la ITM Arad, trantinduli-se pe masa de catre italian suma de 50 000 euro, iar respectivul stivuitor fiind rapid inlocuit cu unul in stare buna de functionare. Cred ca domniile lor de la ITM au cam uitat de respectivul accidenct de munca din fabrica italianului de la Chisineu Cris care produce utilaje agricole. Oare mai are rost sa spun si de alte musamalizari ale acchetelor cu privire la accidenctele de munca si amenzi nefondate numa pentru a distruge patronajele din Arad, in favoarea unora din ITM, care au firme proprii care sunt conduse din umbra. Sa nu mai spunem ca ITM Arad, este mana in mana cu firma PROMUN Arad, care este firma casei ce se ocupa cu instructajele de protectia muncii pe latura de prevenire si securitate in munca. Haide-ti ca dam cartile pe fata fiindca eu detin 5 ASI in maneca, desi pachetul de carti contine numai patru asi. Cand v-am dat spaga a-ti fost filmati si inregistrati audio, asa ca ve-ti face bine sa va ganditi carui inspector de la voi din birou i-am inmanat plicul cu suma de 3000 euro sa nu fiu sanctionat si sa fiu ferit de controale pana la jumatatea acestui an.

  Răspunde
 • avatar of cetățeanul gogu
  Cetățeanul Gogu
  23 martie 2021 8:22

  Mult adevăr în aceste comentarii, dar nici 15% nu s-a spus încă. Nu s-a spus de firma Sansigmun care aparține lui Bulzan, care colectează pt Isac și cei de la Inspecția Muncii București. Despre accidentul mușamalizat de la Compania de Apa, în urm acaruia și-a angajat soțul Lavinia Dudaș. Și ar mai fi multe, dar sa vedem ce face controlul, merge cu portbagajul plin ca de obicei sau se vor vedea demisii. Poate ar trebui ca să vina de la minister, d-na Turcan scăpați e de acest cancer din ITM ARAD.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie