East European Comic Con – peste 52.500 de vizitatori în 2023

comic con
Distribuie:

În perioada 1-3 Septembrie 2023, București a fost gazda evenimentului anual East European Comic Con (EECC), care a atras un impresionant număr de 52.500 de vizitatori pasionați de universul comic, gaming și cultura geek în general.


Cosplay în România

Cosplayul este o activitate prin care participanții își creează costume proprii care reprezintă personaje fictive diverse. Aceste personaje pot fi din cărți, filme, seriale, jocuri video sau benzi desenate.

Zona de cosplay a fost una dintre atracțiile principale ale EECC, unde participanții au avut oportunitatea să-și arate creativitatea și talentul în a recrea personaje iconice din lumea geek. De la costume elaborate și accesorii detaliate, până la reprezentări autentice ale personajelor preferate, zona de cosplay a fost un adevărat spectacol de culoare și imaginație.


Gaming-ul a avut un rol deosebit în atmosfera evenimentului, cu numeroase zone special amenajate pentru turnee și competiții. Participanții au avut ocazia să își pună abilitățile la încercare într-o varietate de jocuri, de la cele clasice până la cele mai recente lansări, creând astfel un mediu vibrant și competitiv.


Pentru a satisface pofta de aventură a participanților, EECC a oferit și zone special amenajate pentru a savura mâncăruri delicioase. De la food trucks cu opțiuni diversificate până la zone de picnic, participanții au avut o gamă variată de opțiuni pentru a-și satisface pofta și a-și reîncărca bateriile pentru continuarea explorării evenimentului.


EECC a inclus și o Japan Area, unde vizitatorii au putut descoperi produse autentice cu specific japonez, precum și o gamă impresionantă de anime merch. Această zonă a oferit o incursiune captivantă în lumea Japoniei, cu expoziții culturale, ateliere tradiționale și ocazia de a achiziționa obiecte unice și autentice.


Pentru ediția din 2023 a East European Comic Con, organizatorii au avut invitați precum Alfred Enoch, Osric Chau, Ian Beattie, MyAnna Buring și Jack Gleeson.


Un aspect esențial al EECC a fost comunitatea efervescentă și unită pe care a creat-o.

Participanții au avut oportunitatea de a interacționa, de a-și împărtăși pasiunile și de a construi legături cu oameni cu aceleași interese. De la fani înrăiți la creatori de conținut și artiști, EECC a reușit să adune o comunitate diversă și prietenoasă care a contribuit la atmosfera pozitivă și plină de energie a evenimentului.

East European Comic Con este un loc în care comunitatea a fost în centrul atenției, transformând această experiență într-un moment memorabil pentru toți participanții. Suntem curioși ce pregătesc organizatorii pentru ediția de anul acesta a evenimentului.

EECC continuă să confirme că universul comic, gaming și cultura geek au puterea de a aduce oameni împreună și de a crea legături puternice într-o comunitate în continuă expansiune. 

Categorie: Lifestyle
Etichete: comic con, cosplay, eecc, eecc2023
Distribuie:
Articolul anterior
„Familiar“, lungmetraj semnat de Călin Peter Netzer, în avanpremieră la Cinema „Arta“
Articolul următor
[email protected]. Episodul 33 | Sabin Bădulescu, campion la SKANDERBEG. O filosofie de viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie