Filarmonica Banatul Timișoara a câștigat premiul pentru „Cea mai bună stagiune” la Gala Premiilor MUSICRIT a UCRRM

filarmonica banatul
Distribuie:

Filarmonica Banatul Timișoara este câștigătoarea secțiunii „Cea mai bună stagiune” în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Premiilor MUSICRIT a UCRRM.


Ovidiu Florian Andriș, reprezentantul Filarmonicii Banatul Timișoara, ale cărui eforturi au fost răsplătite cu acest prestigios premiu, își exprimă gratitudinea și bucuria în fața acestei onorabile distincții.

„Acest premiu nu este doar o realizare personală, ci o recunoaștere a unei echipe extraordinare și a colaborărilor remarcabile care au contribuit la succesul acestei stagiuni exceptionale” mărturisește acesta.

filarmonica banatul


În timp ce reflectă asupra performanțelor notabile ale Filarmonicii, Ovidiu Florian Andriș  subliniază că această reușită nu ar fi fost posibilă fără contribuția semnificativă a unor figuri eminente din lumea muzicală. Maestrul Cristian Măcelaru și Gabriel Bebeşelea sunt aduși în prim-plan ca niște piloni esențiali ai acestui succes, două personalități de elită nu doar la nivel local ci și în contextul muzicii clasice.

filarmonica banatulOvidiu împărtășește cu publicul că această stagiune memorabilă a fost modelată de colaborări excepționale și proiecte ambițioase care au adus în premieră în oraș nume de marcă ale scenei muzicii clasice internaționale. Este un moment de glorie pentru Filarmonica Banatul Timișoara și pentru toți cei implicați în realizarea acestei stagiuni remarcabile.

În lumina reflectoarelor și cu notele clasice ca melodie de fundal, Filarmonica Banatul Timișoara primește cu onoare distincția „Cea mai bună stagiune” la Gala Premiilor MUSICRIT a UCRRM, cu speranța și angajamentul continuării excelenței în universul muzical. 

Categorie: Regional, Timiș
Etichete: cea mai buna stagiune timisoara, filarmonica banatul, ovidiu andris, timisoara
Distribuie:
Articolul anterior
Povestea Vest Fest se încheie din 2024: oportunitate pentru Arad Open Air să se ridice? Ce spune noul acționar al AOA
Articolul următor
Românii vor pierde bani la fiecare concediu medical, în special cei cu venituri mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie