Leroy Merlin deschide primul magazin din Arad

leroy merlin arad 1
Distribuie:
Leroy Merlin deschide cel de-al 21-lea magazin din România și primul din Arad, în 7 iulie

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va deschide săptămâna viitoare, pe 7 iulie, cel de-al 21-lea magazin din România și primul din municipiul Arad. Magazinul este amplasat în noul parc de retail AFI din oraș, pe Calea 6 Vânători nr. 5. și va fi deschis publicului de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

În noul Leroy Merlin Arad,

clienții vor avea acces la o ofertă diversă, cu produse din categorii variate precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și multe altele. Arădenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și noua gamă DELINIA iD, marcă proprie, concept lansat anul trecut și extins între timp în toate orașele din țară în care suntem prezenți.

În plus, locuitorii Aradului vor avea la dispoziție toată gama de servicii și soluții utile,

specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanțare prin partenerul Oney.

Clienții Leroy Merlin Arad vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum:

Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comandă telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin, care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea „Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

„Misiunea noastră este să le oferim românilor toate produsele și soluțiile de construcție și amenajare de care au nevoie pentru un cămin confortabil și accesibil. Aradul este dinamic, cu o cultură și economie vibrantă și locuitori bine ancorați în viața comunității, cu un respect deosebit față de natură. Iar noi vrem să ducem acest lucru mai departe. Este, totodată, un oraș foarte important pe harta Leroy Merlin, în care ne dorim de mult să ajungem.

Pe 7 iulie vom invita arădenii într-un magazin modern, cu o gamă diversă, produse de calitate, la cel mai mic preț și toată infrastructura de servicii, pentru o experiență de cumpărare facilă, adaptată nevoilor și eficientă. Primul Leroy Merlin din Arad marchează, totodată, deschiderea celui de-al 21-lea magazin din țară, un pas important în strategia noastră de dezvoltare. Mai mult decât o promisiune comercială, prezența Leroy Merlin în Arad este o promisiune de relație pe termen lung în care vrem să fim utili comunității de aici care ne-a primit cu atâta deschidere. Vă mulțumim pentru asta!”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Leroy Merlin este și printre primii retaileri care își deschid porțile în primul parc de retail AFI Europe din România, inaugurat la Arad. Noul magazin are suprafață totală de 9000 metri pătrați, peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți asigurându-le clienților consultanță pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă.

Despre Leroy Merlin

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști. Suntem 150.000 de colegi, lideri dezvoltați într-o cultură a intraprenoriatului, animați de un scop comun: să fim utili nouă, celorlalți, comunităților și întregii lumi, să oferim soluții eficiente și responsabile de îmbunătățire a locuințelor.

În România funcționează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

 

Articol asociat: AFI Europe începe la Arad construcția primului său parc de retail din România

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Leroy Merlin, primul magazin Leroy Merlin în Arad, retailer specializat în construcții
Distribuie:
Articolul anterior
Arădenii de la THE MUCH BETTERS scot un album cu sonorități din circuitele prăfuite ale undergroundului divulgabil
Articolul următor
Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad face un apel către toți cetățenii pentru a verifica periodic termenul de valabilitate al actelor de identitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…