Orchestra de cameră a Filarmonicii de Stat Arad va susține un concert cu lucrări celebre din repertoriul românesc și universal, la Budapesta

Filarmonica de stat arad
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – FILARMONICA DE STAT ARAD]

 

La invitația MOM, Centrul cultural al sectorului XII din Budapesta, orchestra de cameră a Filarmonicii de Stat Arad va susține în după-amiaza zilei de Joi, 6 Septembrie 2018, la ora 17.00, un concert cu lucrări celebre din repertoriul românesc și universal. Evenimentul face parte din seria de manifestări care au loc în cadrul relației de înfrățire între municipiul Arad și Sectorul XII Budapesta, marcând prezența anuală a instituției pe una dintre cele mai moderne și performante scene de concert ale Europei.

În cuprinsul programului dirijat de Dorin Frandeș se regăsesc lucrări de Alfred Alessandrescu, Constantin Dimitrescu, Nebojsa Zivkovic, Antonio Vivaldi, Tomaso Albinoni, Wolfgang Amadeus Mozart, Vittorio Monti, partituri care pun în valoare performanțele solistice ale interpreților: Sara Gheorghe (marimbă), Henriette Nagy (orgă), Florin Gherghel, Monia Chiriac, Avramuț Titus, Bock Ladislau (vioară).

 

 

Categorie: Cultură
Etichete: Avramuț Titus, Bock Ladislau (vioară), Dorin Frandes, filarmonica de stat arad, Florin Gherghel, Henriette Nagy (orgă), Monia Chiriac, orchestra de cameră a Filarmonicii de Stat Arad, repertoriu romanesc, Sara Gheorghe (marimbă)
Distribuie:
Articolul anterior
Parlamentarii PSD Arad fac CADOU Universității „Aurel Vlaicu” clădirea fostului sediu al BĂNCII NAȚIONALE. Hotărârea de Guvern a fost aprobată în ședința de miercuri
Articolul următor
La SĂVÂRȘIN, săptămâna 8-16 septembrie este cu și despre POEZIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe