Doi POLIȚIȘTI LOCALI au fost BRUSCAȚI de un arădean… mai bătăuș decât ei

pla
Distribuie:

 

Doi polițiști locali de la „Ordine Publică” ce aveau ca  sarcină de serviciu verificarea purtării măștii în spațiile închise și deschise au descins astăzi într-o benzinărie din Arad și s-au luat… de cine nu trebuia: probabil cel mai supărat om pe care-l puteau găsi la ora aia într-o benzinărie – „nu purta masca – sau o purta necorespunzător” conform surselor noastre.

Acesta i-ar fi îmbrâncit și pălmuit pe cei doi, iar „unul dintre ei a alunecat pe podeaua umedă și s-a lovit la cap” (o variantă care circulă) sau „și-a luat un capac și… somn!” (cealaltă variantă) – camerele video, în orice caz, au înregistrat tot (nu dăm nici numele, nici locația benzinăriei, că vrem noi s-o vedem primii).
Polițistul local, astfel rănit, a fost transportat la spital, iar „ciumegul fără mască” (pe care nu-l cunoaștem… dar nu-i târziu!), la Poliția-Poliție, unde probabil se va alege cu un dosar penal (la mai bine de 50% din targetul nostru de cititori ne pare rău pentru asta).

Asta pentru că G.C. și L.F. (ne limităm la inițiale pentru că… poate au copii) – acești „vajnici apărători ai  orașului împotriva inamicului nevăzut-necunoscut” sunt cunoscuți ca un cuplu de „locali care bat”… unul are și „centura neagră la ceva cu bătaie”… (sursă din mediul poetic al PLA) și au câteva evenimente la activ destul de celebre: o dată l-au bătut pe „Mânuță” (dacă nu-l știți, lăsați-o așa) la propriu și o altă dată – mai importantă – cel bătut azi l-a bătut pe însuși Toma: Adrian Toma, directorul DGPLA… „verbal, dar l-a bătut rău: Toma a vrut să-l trimită la Circulație iar el i-a ținut un discurs foarte impetuos în care i-a explicat că el nu-i om de dirijat circulația – el e bun pe Ordine Publică” (sursă din mediul intelectual al Poliției Locale Arad).

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Toma, directorul DGPLA, politia locala arad, politisiti batuti arad
Distribuie:
Articolul anterior
Marinică „Durul” a cedat nervos: „Sesizăm poliția, să punem capăt nesimțirii celor care distrug cu bună știință drumurile județene!”
Articolul următor
Calificate în faza finală

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

tiberiu rancu1

IN MEMORIAM Tiberiu RANCU

  A trecut la cele veșnice, cu puțin înainte de a împlini 72 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din Lipova și din județul Arad: medicul…