Episodul 47 din serialul „Bibi și Decebal versus TEHNODOMUS”: Primăria aruncă constructorul prost în VALURI și (probabil) îi va da lucrarea lui Apolodor din Damasc… așa mort cum e!

decebal
Distribuie:

 

Nu le-am numărat exact… dar să zicem că ăsta ce se derulează acum e Episodul 47 din interminabilul serial „Bibi și Decebal versus TEHNODOMUS”.
Primarul municipiului s-a dus, cu mașina lui simplă de serviciu, să treacă podul – și a ajuns… a 47-a oară de când se documentează, la concluzia pe care orice arădean din orice cartier, priceput sau nu la construcții, i-o tot repetă de vreo douăzeci de ani și 47 de lucrări publice încoace: TEHNODOMUS e cel mai prost constructor din lume.. cum dreaq să știe să facă un pod drept, când nu-i în stare să pună un rând de borduri ca lumea?! (Hai să nu mai discutăm despre UTA, că ne turăm prea tare!)

Bibarț l-a luat pe Varjasi cu el  în seara de 28 octombrie pe Podul „Decebal” și ui` ce-a ieșit:

Ieri, la exact o săptămână după ce s-a dat personal „cu Dacia pe valuri”, a trimis și un comunicat de presă din care reiese că… Apolodor din Damasc ar mai putea salva podul ăla… dar, din nefericire, arhitectul cu care romanii au cucerit Dacia (fără să fie membru de partid) e mort.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primarul Călin Bibarț: „Nu accept lucrări făcute de mântuială!”

Începând de vineri, 6 noiembrie 2020, ora 7.30 până sâmbătă, 7 noiembrie 2020, ora 18.30, Podul Decebal va fi închis circulației.

Restricţia se impune pentru remedierea neconformităților.

„Deoarece asfaltul turnat nu a fost de calitate corespunzătoare, am solicitat firmei contractate în vederea reabilitării podului să refacă partea carosabilă pe cheltuiala ei. Au refăcut, dar asfaltul este tot vălurat. Am ajuns la concluzia că nu au capacitatea tehnică să refacă lucrarea la standardele impuse de noi, motiv pentru care execuția va fi încredințată unei firme specializate.”, a explicat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

 

Categorie: Știri
Etichete: Calin Bibart, Podul Decebal, stiri arad, tehnodomus
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] A VI-a ediție a Simpozionului Internațional „Cultură și Civilizație Chineză. Dialoguri româno-chineze” [FOTO]
Articolul următor
Mihai Fifor: Românii mor și pandemia se extinde galopant din cauza incompetenței și hoției guvernării Iohannis-Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie