[email protected]. Episodul 37 | Nicoleta Bilcec : „Eu sunt o studentă la medicină care are pasiuni în foarte multe direcții”

nicoleta bilcec
Distribuie:
Podcastul Critic Arad revine cu un nou episod, în care pasiunea pentru artă se întâlnește cu perspectivele asupra evenimentelor culturale locale, în atenție fiind de data aceasta Nicoleta Bilcec – o tânără remarcabilă care navighează cu succes între două lumi aparent diferite: cea a medicinei și cea a artei, și reușind să le facă pe ambele impecabil.

Invitata se descrie modest: „Eu sunt o studentă la medicină care pasiuni în foarte multe direcții. Mă atrage frumosul, mă atrage estetica, mă atrage arta, și cochetez cu fotografia și poezia.”


Nicoleta Bilcec nu este doar studentă la medicină în anul 5, ci și o artistă dedicată, cu o dragoste profundă pentru fotografie și poezie. Cu originile sale în Sighetu Marmatiei, Nicoleta a învățat la Colegiul Național Pedagogic Regele Ferdinand, unde a studiat profilul de matematică-informatică. Cu dorința de a-și continua evoluția academică, s-a mutat în Timișoara pentru a-și dedica timpul și energia studiilor în cadrul facultății de medicină.

În Timișoara, Nicoleta a devenit un membru activ al comunității de artă, aceasta activând și ca mediator cultural pentru expoziții și evenimente. Aceasta își exprimă gândurile și sentimentele prin intermediul poeziei și este membru în cadrul cenaclului literar Comuna 30, fiind o dovadă a angajamentului ei față de arta scrisului și a dorinței de a explora noi orizonturi literare alături de alți creatori de conținut.


Pe lângă toate astea Nicoleta este și model, aceasta facând modelling ocazional. Aceasta farmecă privitorii prin unicitatea ei și vibe-ul pe care îl transmite oamenilor. O trăsătură care o face pe aceasta să fie ca desprinsă dintr-un basm este parul ei care este foarte lung și cârlionțat natural, păr de un roșcat natural superb.

whatsapp image 2024 02 24 at 15.17.45


În acest episod aflăm mai multe despre Nicoleta, despre cum a început să facă poze, despre cum în pandemie a avut mai mult timp să-și descopere latura artistică și despre cum reușeste să combine medicina cu arta și să aibă timp pentru ambele.

Podcastul Critic Arad continuă să ofere o voce platformelor artistice, aducând în prim-plan talentele locale și promovând diversitatea și inovația din domeniul artistic.

Episodul s-a încheiat cu promisiunea unor viitoare colaborări și un episod cu Nicoleta Bilcec, dedicat audienței feminine și nu numai.


Pe Nicoleta Bilcec o găsiți pe:


Citește și:

Categorie: Podcast
Etichete: comuna 30, fotografie, medicină, Nicoleta Bilcec, podcast, podcast critic arad, poezie, timisoara capitala culturii 2023
Distribuie:
Articolul anterior
S-a redeschis Pinacoteca de la Complexul Muzeal Arad
Articolul următor
Ziua Mondială de luptă împotriva obezității 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Nu am găsit niciun rezultat.