[email protected]. Episodul 38 | Vlad Gheorghe – De la IT la muzică

ep. 38
Distribuie:

În noul episod al Podcast-ului Critic Arad, îl avem în prim plan pe Vlad Gheorghe. Artist independent și parte din trupa Desolate Moors, s-ar putea să îl țineți minte din acest interviu acordat redacției. Vlad ne onorează din nou cu prezența pentru a intra mai în detaliu despre viață de artist Gen Z în secolul 21.

 Invitatul a venit la noi în studio alături de două persoane, managerul și fotografa sa, care s-au așezat comod în spatele camerei pentru a își vedea prietenul în acțiune.

Asta ne-a oferit un mediu comod, în care și înainte și după înregistrare am putut conversa liber. Acest lucru mi-a oferit și mie un insight în felul în care funcționează producerea muzicii, și dinamica din spate.

Conversația atinge subiecte precum burnout-ul, dicotomia artistului între independența și stabilitate, decizii majore de viață și inspirație.

 Vlad ne vorbește despre experimente muzicale, cum trupe precum Pink Floyd l-au inspirat să cante la chitară și diferențele dintre sesiunile de înregistrare ,,homemade” in subsol VS cele profesionale.

Am mai intrat de asemenea în simbolsitica din spatele muzicii Desolate Moors și mesajele ascunse din spatele albumui lor „Garden Of The Madman”.


 

Categorie: Podcast, Video
Etichete: 38, Episodul, gheorghe, podcast, Vlad
Distribuie:
Articolul anterior
Heavy metal, mâncare și pisici prin Budapesta | Unde găsiți cel mai bun gulaș unguresc
Articolul următor
LIGA 4 Arad | Iar a fost veselie în pizzerie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Nu am găsit niciun rezultat.