REZULTATE DE EXCEPȚIE ALE ELEVILOR DE LA LICEUL GERMAN LA OLLR MINORITĂȚI

premii ollr minoritati liceul german arad pr
Distribuie:

Olimpiadele naționale au început cu dreptul pentru elevii Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” din Arad! Au pășit cu încredere, cu ambiție, cu multă creativitate în competiție și au cules multe premii.


Cu un parcurs de excepție (100 de puncte la proba scrisă și 100 la proba orală din tot atâtea puse „în joc”), eleva IARINA-LIZICA MIUȚA (clasa a XII-a B) a obținut PREMIUL I!

„Sensibilitate, discurs critic de înalt nivel, capacitatea de persuasiune, un bagaj de lecturi impresionant – sunt doar câțiva dintre elementele care i-au asigurat succesul. Premiul obținut încununează un drum parcurs împreună timp de opt ani. Un copil excepțional, o familie preocupată de educație și de cultură, formarea oferită de liceul nostru – sunt mulți factori care duc spre succes.” – a declarat prof. Cristina Hanț, coordonatoarea elevei.


URSUȚA RIHANNA (clasa a VIII-a B, prof. coordonator Simona Achimescu) a participat cu succes la competiție, obținând LOCUL AL III-LEA.

Două mențiuni și un premiu special și-au găsit firesc locul în galeria de onoare: SONIA DIACONU (clasa a VI-a C) s-a clasat a IV-a iar KYRA BELDEAN (clasa a X-a A) a obținut al cincilea punctaj. Ambele eleve sunt coordonate de prof. Simona Achimescu.

Premiul special s-a îndreptat spre CARLA DÎRBAȘ (prof. coord. Felicia Banci), care a reprezentat județul la clasa a IX-a, secțiunea B.

„Ne onorează rezultatele elevilor noștri… A fost mare bucurie când s-au afișat rezultatele! Cu siguranță, se poate face performanță dacă există o întâlnire fericită între potențialul copilului, dascăli dedicați și familie deschisă spre educație.” a precizat Adrian Apătean, directorul Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” din Arad.


 

 

Categorie: Educație
Etichete: CARLA DÎRBAȘ, IARINA LIZICA MIUȚA, KYRA BELDEAN, Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”, OLLR pentru minorități, prof. Cristina Hanț, prof. Felicia Banci, prof. Simona Achimescu, SONIA DIACONU, URSUȚA RIHANNA
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 3] Șoferul care a produs accidentul pe Calea Aurel Vlaicu avea o alcoolemie de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat
Articolul următor
Duminică, în trafic: 5 dosare penale, 151 de sancțiuni contravenționale, reținute 8 permise de conducere retrase 3 certificate de înmatriculare

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie