Emoții pure la sfârșitul clasei a 8-a D de la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”

clasei
Distribuie:

Pe data de 13 iunie, la Colegiului Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”, s-au adunat elevi, profesori și părinți pentru a marca un moment important: sfârșitul clasei a 8-a.

Această zi a fost una plină de emoții, melancolie și amintiri, în care tradițiile s-au împletit cu nostalgiile, oferindu-le celor prezenți o experiență de neuitat.


Am avut ocazia de a fi prezentă alături de elevii clasei a 8-a D, care au trăit intens fiecare moment al ceremoniei.

Îmbrăcați elegant, aceștia au intrat în sală cu lacrimi în ochi și zâmbete pe buze, conștienți că un capitol important din viața lor se încheie. Fiecare privire schimbată între colegi, fiecare strângere de mână sau îmbrățișare a fost încărcată de emoție pură. A fost momentul în care și-au luat rămas bun de la anii gimnaziali și s-au pregătit să pășească într-o nouă etapă a vieții lor.


Ca parte a tradiției de sfârșit de ciclu gimnazial, elevii clasei a 7-a au decorat clasa colegilor lor mai mari. Aceștia au transformat sala într-un veritabil sanctuar al amintirilor, cu poze, mesaje și baloane colorate.

Tema aleasă pentru această ceremonie a fost „disco”, un tribut adus anilor în care „să mergem la disco” era expresia preferată a adolescenților, acum disco fiind înlocuit de „club”. Sala a fost decorată cu globuri disco strălucitoare, lumini colorate și muzică specifică acelei perioade.


Diriginta clasei, Stănescu Adriana, a fost alături de ei în această călătorie. Cu ochii umezi de lacrimi și cu vocea tremurândă, aceasta le-a adresat elevilor săi un discurs plin de căldură și înțelepciune.Discursul său a fost presărat cu amintiri din anii petrecuți împreună, momente care i-au făcut pe toți să realizeze cât de mult au însemnat unii pentru alții.

whatsapp image 2024 06 14 at 12.26.44 2


Pe parcursul evenimentului, elevii și-au împărtășit gândurile și emoțiile prin discursuri emoționante. Fiecare elev a avut ocazia să își exprime recunoștința față de colegi și profesori, dar și să împărtășească amintiri dragi din anii petrecuți împreună. Într-un moment special, au vizionat împreună cu doamna dirigintă un material video cu momente surprinse de-a lungul anilor. Râsete, lacrimi și aplauze au însoțit fiecare imagine, fiecare secvență aducând înapoi fragmente din trecutul lor comun.

Sfârșitul clasei a 8-a D de la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” a fost un moment de reflecție și celebrare a prieteniei și a drumului parcurs împreună. În ciuda schimbărilor continue din lume, astfel de tradiții ne reamintesc că există experiențe universale care ne leagă și ne formează. Peste ani, acești elevi se vor întoarce cu gândul la aceste momente, realizând cât de prețioase sunt amintirile și legăturile create în anii de școală.


 

Categorie: Educație
Etichete: Arad, Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal”, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
[CRITIC GUEST] Karina Bălan: „Sevraj utopic”
Articolul următor
„Plimbau” țigări de contrabandă în mașină și au fost prinși de polițiștii din Vlaicu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…