Trailerul oficial GTA 6 a apărut – va mulțumi acest joc așteptările jucătorilor?

gta 6
Distribuie:

Trailerul oficial GTA 6 a apărut ieri pe canalul de Youtube al Rockstar Games și a stâns până în momentul actual peste 101 mil de vizionări.

GTA 6 vine oficial în 2025 conform Reuters și ne va duce înapoi în Vice City din statul Leonida. Jocul se va desfășura în cadrul orașului Miami și se extinde pe toată regiunea Florida.

(Image credit: Rockstar Games)

În acest joc video jucătorii vor avea parte de o experiență vizuală fascinantă acest trailer reprezentând doar varianta alpha a proiectului. Faptul că jocul este situat în Florida oferă referințe amuzante legate de momente virale cunoscute de tot internetul. În acest joc a fost pus și detaliul de focus pe animale precum aligatorii care sunt rezidenți în această regiune.


gta 6
(Image credit: Rockstar Games)

Noul joc o va avea ca protagonistă pe Lucia, o femeie latino-americană, acest lucru a stârnit o grămadă de controverse online fiind prima protagonistă din toată seria jocului GTA.

De la peisaje ale regiunii, clasicele mașini tunate,  poveste și personaje, jocul oferă nostalgie pentru jucătorii care așteaptă lansarea lui de ani de zile.


Sursa: GameRant

Categorie: Lifestyle
Etichete: gta 6, lansare gta 6, trailer gta6, video game
Distribuie:
Articolul anterior
Trei tineri din anturajul lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani din Constanța care a omorât 2 tineri în stațiunea 2 Mai, trimisi în judecată de DIICOT
Articolul următor
CUPA ROMÂNIEI LA PADEL, prima competiție de profesioniști are loc la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie