Un weekend cu Zoltan Lovas la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

zoltan lovas
Distribuie:

Din cauza unor probleme de natură tehnică și organizatorie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad anunță înlocuirea spectacolelor programate pentru acest weekend.


În locul acestora, publicul arădean va avea ocazia să se bucure de două reprezentații speciale susținute de talentatul actor Zoltan Lovas. Acestea sunt „Apropo ați chemat pompierii?” și „One (Wo)Man Show”.


ab9a0415„Apropo ați chemat pompierii?”

Sâmbătă, 25 mai, la ora 19:00, Zoltan Lovas va urca pe scenă cu spectacolul „Apropo ați chemat pompierii?”. Aceast spectacol, inspirat de piesa „Telegrama” de Aldo Nicolaj, este unul dintre cele mai longevive și îndrăgite spectacole ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. În 2025, actorul va sărbători 25 de ani de la prima punere în scenă a acestui spectacol plin de umor și bună dispoziție.

Publicul va trăi alături de actor emoțiile așteptării unei telegrame, într-o poveste presărată cu amintiri din trecutul personajului, cântece, dansuri și jocuri interactive. Pe măsură ce proiectele întârzie să apară, personajul se transformă într-un om lipsit de scrupule, oferind spectatorilor ocazia de a se amuza de absurdul situației.


zoltan lovas one wo man show 1 678x316 1
„One (Wo)Man Show”

Duminică, 26 mai, la ora 19:00, arădenii vor avea ocazia să vadă spectacolul „One (Wo)Man Show” cu Zoltan Lovas, chiar înainte ca acesta să fie prezentat la Festivalul Internațional de Teatru din Oradea (FITO) pe 4 iunie.

„Spectacolul pe care vi-l propun e de fapt o întâlnire… cu viața mea. Am 50 de ani în buletin, 25 de ani de scenă și 100 de roluri. Din toate acestea, strânse laolaltă, s-a născut… cel mai greu spectacol al meu. Pentru că nu e ușor deloc să îți pui sufletul pe tavă, într-un exercițiu de sinceritate absolută.” – spune Zoltan Lovas.

„One (Wo)Man Show” este structurat în patru părți distincte: istorii din studenție, morțile pe care le-a trăit pe scenă, rolurile în care și-a arătat trupul gol în fața publicului și travestiurile jucate de-a lungul timpului.

„Sunt povești, frânturi de amintiri și senzații foarte personale. Pot spune că am revenit… la mine însumi. E viața mea. Îmi place să cred că ce a ieșit nu are nimic melodramatic și că publicul va simți bucuria cu care joc și… dăruiesc.” – adaugă actorul.


Teatrul Clasic „Ioan Slavici” invită publicul să se bucure de aceste două spectacole speciale în acest weekend. Zoltan Lovas promite o experiență teatrală de neuitat, plină de emoții, amintiri și râsete.


Categorie: Lifestyle
Etichete: Apropo ati chemat pompieri?, One (Wo)Man Show, zoltan lovas
Distribuie:
Articolul anterior
Doi polițiști de frontieră din Vama Nădlac au refuzat o mită de 700 de euro și au făcut denunțuri la DGA
Articolul următor
Concert B-TON la Club Flex Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…