Am descoperit CEL MAI INUTIL BIROU DIN ARAD. Se numește BOPI, e înființat pe lângă lege, are 28 de angajați și, într-un an, nu a avut NICIO ACTIVITATE!

politia locala arad
Distribuie:

Adrian Toma și-a dorit un „Doi și-un sfert” doar al său încă de când a descălecat din SRI și a încălecat pe PLA. L-a făcut din ce-a găsit prin curte, i-a dat un nume de cățeluș – BOPI -, i-a conferit atribuții de 112, a numit 28 de oameni în post, iar acum vrea să dea afară 7… că-s inutili și n-au „dat în gât” pe nimeni!

Ați auzit de BOPI?…

Prescurtarea sună a nume de animăluț de companie – și, într-o mare măsură, aia și e! „Biroul de Ordine Publică și Intervenție” sună ca naiba… în afară de cei 28 de angajați (nici ăia toți) ai acestei „structuri” de-a dreptul structuraliste, nu știe nimeni ce atribuții are, cu ce se ocupă și nici măcar de ce anume a fost înființat.
În schimb, toți știu (și boschetarii din Boul Roșu știu) CU CE NU SE OCUPĂ BOPI: cu ordinea publică și cu intervențiile.

Vă prezentăm CEL MAI INUTIL BIROU DIN ARAD – înființat pe lângă lege și care, într-un an, nu a avut NICIO ACTIVITATE!

289512265 1029340837945971 7123819055934887592 n scaled

Cu „Intervențiile” nu se ocupă, pentru că de asta se ocupă, direcționați prin 112, Poliția, ISU și Jandarmii – depinde de natura incidentului. Dacă citești pagina Serviciului de Telecomunicații Speciale intitulată „Despre Serviciul de urgență 112” legislație, reglementări și metodologii, protecția datelor cu caracter personal – nu vei găsi niciunde că Polițiile locale, fie ele și „Direcții Generale”, au treabă cu intervențiile în urma solicitărilor la 112.
De altfel, în anul de când activează n-au avut NICI MĂCAR O INTERVENȚIE! Telefon au… au și fix… probabil că au și un număr la el – dar ABOSOLUT NIMENI n-a sunat vreodată la telefonul ăla.
Chiar: de ce ai suna Poliția Locală dacă ai o problemă – oricare ar fi problema?! De asemenea, de ce doamna aia de la 112 ar redirecționa un apel – oricare ar fi problema semnalată! – Poliției Locale?… Ca să ce?!…

Cu „Ordinea” mai are rost să vorbim?! Ați văzut, careva, pe undeva, ordine în orașul ăsta – dar mai ales ordine făcută de Poliția Locală?!

Așa că ce-i cu ăștia?…

bopi 4

Să nu ne grăbim să-i înjurăm pe ei!… la urma urmei, cetățenii respectivi n-au nicio vină, pe persoană fizică – nici că dorm pe ei la serviciu (ce naiba să faci altceva la „BOPI”?!), nici că-s buiaci de cap, de se-curcă-n cuvinte când îi întrebi, concret, cu ce se ocupă; singura vină a câtorva – 7, dacă am înțeles corect – e că n-au știut, ce trebuie să presteze acolo, de fapt: TURNĂTORIA INTERNĂ… dar adevărul că nici nu li s-a spus și nici nu scrie niciunde asta!
Și, cum n-au știut de ce au fost angajați la BOPI, evident că habar n-au nici de ce urmează să fie dați afară…
Cert e că vom avea „doar” 21 de BOPI… de fapt, nu noi, ci Toma o să aibă mai puțin cu 7 BOPI.
„Adrian Toma și cei 21 de BOPI”… titlu demn de-un basm arab, nu de pamflet – dar, na, la noi până și basmele se transformă-n pamflete…

Categorie: Pamflete
Etichete: Adrian Toma, Arad, Biroul de Ordine Publică și Intervenție, BOPI, CEL MAI INUTIL BIROU DIN ARAD, DGPLA, Direcţia Generală Poliţia Locală
Distribuie:
Articolul anterior
PSD: Nicio unitate de producție de energie nu va fi închisă până când nu se pun în funcțiune unități de producție echivalente
Articolul următor
Biciclist de 53 de ani rănit GRAV pe DN 79 (Arad – Oradea) după ce a fost acroșat de un autoturism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie