Falcă la CJA și Bîlcea la Primărie – iată cele mai serioase motive să părăsești, definitiv, Aradul!

falca - bilcea
Distribuie:
DISCLAIMER: POLITICA ARĂDEANĂ ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATATĂ CA ATARE

Ai auzit și tu, nu?… N-aveai cum să ratezi bârfele astea, chiar de ei înșiși lansate prin toate colțurile birturilor, atât ale celor pe care deja le-au cumpărat cât și pe cele pe care le vor cumpăra. Cred că la „Milano”, „Pergola”, „Cristal”, „Art Cafe” sau Roca Brună îți și lasă ospătărița, scris cu pixul pe spatele bonului, „Votați Falcă la C.J.A. și Bîlcea la Primărie!” – sau invers… depinde de cât de repede – și DACĂ – se mișcă D.N.A.-ul condus, actualmente, spre ghinionul lor și poate norocul nostru, de niște oameni care nu-i (mai) suportă.

Fii atent la harta cu manevra:
Serghei s-a așezat la casa lui, cu Jana cu tot

– în cartierul bogaților, bă, sărăciilor care-i votați exact de aia cred că… super-casă cică… nu era de anvergura „destincției lui” lui un apartament în „300” – fie el și ARED: pe el îl iubește femeile care-l iubește, iar care-l iubește, îl iubește tare… toată lumea știe… tare adică de la 40 de grade-n sus… cum o fost atunci, nu demult, când, rangă amândoi, și-or  dat înjurături (o făcut-o grasă gen), sticle-n cap (razant i-o trecut racheta pe lângă tâmplă… dac-o nimerea, nu mai aveam director la Compania de Apă acuma), de față cu pruncii, de s-o auzit până-n Vlaicu!
Păi una-i să *uți o sticlă de whisky de perete într-un ARED de carton și cu totul altceva în Subcetate!
Deci „e bine!” (ăsta e un citat din ei… oricare… pe ORICINE întrebi, din ăștia vopsiți azi în galben, mâine-n roșu, poimâine în albastru și care se dau cu puterea cum te dai tu cu bițigla, n-o să-ți răspundă altceva decât „E BINE!”… oricare ar fi întrebarea despre ei) – și mai ales pentru Jana e bine: învârte toți banii și toată influența câtă există în Aradul ăsta cu lopata… toate locurile de chefuri, plus Serghei – plus că are propriul ei zeu, în viață, cum nimeni dintre noi nu are… mai mulți mântuitori are – v-a zis-o ea cu gurița ei:

No – ăsta birt!
D.p.d.v. politic – și nu numai – Aradul e un Hășmaș cu tramvaie second-hand de la Bîlcea.

Și Falcă e bine!…

Chiar dacă i-au pus băieții (bravo, băieți – și multe-nainte!) abțibildul viral cu el și Meszar furând de la UTA fix pe cutia de gaz…

falca casa

…a dispărut în vreo 38 de secunde… cred că are un sclav care se ocupă special de asta: să dea jos la secundă toate criticile care apar subit pe casa lui (îți dai seama ce operă de artă graffiti ar fi peretele ăla dacă nu ar fi șters nimeni mesajele arădenilor din ultimii 15 ani?!).

Are POTGORIE – toți știm de POTGORIA LUI FALCĂ

potgorie

…dar poate mulți dintre voi acum aflați că vinul de acolo și-l va vinde la (fostul) Cristal Cafe – deja La Champagnerie, pe care l-a trecut deja pe persoană fizică, ca de asemenea fosta „Poștă Mare”, cunoscută generațiilor tinere doar ca „Pergola”, de asemenea și Art Cafe și cică și Roca Brună – „sărindu-l” pe (altu`care a crezut, că „Falcă-i băiat bun”) bietul „bun decontator” Dan Anca așa… pe interlopeală – pe scurt, l-a executat… pe lung, revenim cu detalii cu următorul prilej.

De la confrații noștri mai de stânga ați aflat că și-a cumpărat (practic) gara (că au mai rămas ghișeele, scările rulante și WC-urile în proprietatea SNCFR e doar pentru că pe Falcă nu l-au interesat) – uite, noi vă arătăm și actele:

…așa că Falcă-i bine… n-am auzit pe nimeni să-i ducă grija.
Numa`n clisme la Bodrum, în curve la Timișoara, în selfie-uri la Bruxelles și-n botox o ține – de zici că își retrăiește adolescența.
I s-a pus – mai nou, da cică așa rămâne! – pata pe Consiliul Județean Arad și pe Bîlcea îl tratează tot micul partid de parașute din interiorul marelui partid de parașute drept „domnul primar”.

„Păi și Cionca?!” – urlă unu-n cască…

Cionca să zică „mulțam” lui Dumnezeu dacă nu i se întâmplă ca lui Ioțcu dacă cumva se obrăznicește – că denunțurile alea ale lui Onel, de exemplu, nu pot rămâne, la nesfârșit, în sertarele Poliției… dacă n-au și ajuns la DNA, o să ajungă, nicio grijă – de exemplu „cu prilejul campaniei electorale”.
La gardul și milioanele lui, nici despre vreun fan care-i plânge viitorul nu cunosc detalii… poate Ando – da`lui îi trece ușor și repede!

Din seria „încă una și mă duc”, vă prezentăm cum și-au rezolvat Falcă și Bîlcea amenzile rezultate din necompletarea la timp a formularelor digitale la intrarea în România, în timpul pandemiei

sub forma unui COMUNICAT DE PRESĂ trimis de ei înșiși către prostime și pe care vi-l prezentăm cu copy&paste:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Amenzile pentru necompletarea formularului digital au fost anulate!

Deputaţii au votat anularea amenzilor pentru românii care nu au completat la timp formularele digitale la intrarea în România, în timpul pandemiei, a anunţat deputatul Sergiu Bîlcea. Cei care au plătit deja îşi pot primi banii înapoi dacă depun o cerere, în termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a ordinului ministrului. 

„Mii de oameni, mulţi dintre ei de bună credinţă, au fost amendaţi contravenţional, după ce s-au întors din străinătate, pentru că nu au completat formularul din lipsă de informare sau pentru că nu au ştiut cum să acceseze platforma. Am traversat o perioadă cu foarte multe reglementări în continuă schimbare, unii oameni aflaţi în străinătate nu au fost conectaţi la ştiri. Dacă atât de muli oameni au greşit, înseamnă că este o problemă cu reglementarea respectivă şi am considerat că amenzile trebuie anulate”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

29.06.2022
Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Să vi-l și traducem, pe scurt: Falcă și cu Bîlcea s-au trezit cu niște mii de Euro amenzi, venite toate deodată (că așa vin), pentru exact „necompletarea la timp a formularelor digitale la intrarea în România, în timpul pandemiei” – și au ieșit muuuult, tată, nu ca sărăkia-ta, care te-ai protejat atât pe tine cât și pe cei din jurul tău și ai stat în casă, cu mască!

Ceea ce ați citit în comunicatul de mai sus e rezolvarea… sărakilor care vi-s voi alfabeți!

Categorie: Pamflete
Etichete: Art Cafe, Cristal Cafe, Geanina Pistru, Gheorghe Falca, Iustin Cionca, Pergola, PNL Arad, Sergiu Bilcea
Distribuie:
Articolul anterior
La mai multă dreptate de Ziua Justiției!
Articolul următor
Un șofer de autoutilitară de 66 de ani din Ineu a acroșat un autoturism condus de o femeie din Pâncota, după care a părăsit locul accidentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…