Artistul Șerban Paul uimește cu Gaia – portretul creat din frunze uscate și zăpadă, în Hunedoara

serban paul
Distribuie:

Șerban Paul, un tânăr din Hunedoara, a reușit să surprindă imaginația publicului realizând un portret de aproape 500 de metri pătrați folosind zăpada și frunze uscate. Opera de artă, numită Gaia, a devenit virală după ce imaginile surprinse din dronă au fost distribuite pe rețelele de socializare.


Șerban Paul este absolvent de Design Grafic și Artă Digitală la Facultatea de Arte din Timișoara și este autorul acestei capodopere neconvenționale. Pentru a realiza portretul de 33 de metri lungime și 15 metri lățime, artistul a investit 9 ore de muncă intensă pe o perioadă de două zile. În interviuri, el a dezvăluit că a urcat în copaci pentru a-și lua puncte de reper și a conturat schița, apoi a folosit frunzele drept „creioane” pentru a da viață portretului pe zăpadă.Această formă de artă denumită Land Art, implică folosirea elementelor naturii pentru a crea opere efemere și unice. În acest caz, frunzele uscate au fost alese pentru a aduce textură și detaliu portretului, iar zăpada a servit ca panză pentru creația lui Șerban. Prin această expresie artistică, tânărul își propune să promoveze Valea Jiului și să atragă atenția asupra potențialului creativ al regiunii.

Opera sa a strâns mii de aprecieri online, arătând că arta poate fi o formă puternică de conexiune și promovare culturală.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: gaia, land art, portret natura, serban paul
Distribuie:
Articolul anterior
Arădeanul Ionel Floruț – arestat după ce, în urma unei acțiuni a DIICOT, a fost găsit cu o cantitate uriașă de BENZODIAZEPINE
Articolul următor
ISTORIA E O CURVĂ IAR POLITICA, LUPANARUL EI (VIII). Despre interviul cu PUTIN (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie