Trupele Korn și Spiritbox, anunțate pe scena festivalului ARTMania

artmania
Distribuie:

Festivalul Artmania, evenimentul emblematic dedicat muzicii alternative și artei, a făcut un anunț prin care a dezvăluit 2 trupe din lineup-ul mult așteptat pentru ediția din acest an.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, organizatorii au surprins fanii confirmând prezența trupelor Korn și Spiritbox pe scena festivalului.Trupa Korn, datorită unui istoric impresionant în industria muzicii și destul de controversat, reprezintă un nume iconic în muzica heavy metal. Cu albume memorabile precum „Follow the Leader” și „Issues”, trupa a cucerit inimile fanilor cu sound-ul lor inconfundabil de nu metal și prezența scenica explozivă.

Anunțul participării lor la Artmania Festival a stârnit deja un val de entuziasm printre iubitorii de muzică alternativă.


Spiritbox, trupa de metal alternativ originară din Canada, se alătură și ea lineup-ului festivalului.

Cu o combinație de elemente din progressive metal, rock și alternativ, Spiritbox a câștigat rapid recunoașterea și aprecierea criticilor și a fanilor datorită vocalistei lor Courtney LaPlante. Aceștia sunt cunoscuți și pentru faptul că experimentează cu genul muzical, recent având o colaborare cu Megan The Stallion în piesa „Cobra”.

Prezența lor la Artmania promite să aducă o doză de energie și un spectacol pe cinste pentru fanii și cei care nu i-au mai auzit încă.


Festivalul Artmania a devenit un punct de referință pentru iubitorii de muzică alternativă și artă, oferind an de an experiențe unice și spectacole memorabile. Anunțul trupelor Korn și Spiritbox nu face decât să confirme reputația festivalului ca un loc unde se adună nume mari din industrie, pentru a oferi publicului o experiență de neuitat.

Fanii au deja motive să-și facă planuri pentru vara acestui an, cu Artmania Festival pregătit să le ofere oportunitatea de a se bucura de performanțe live extraordinare, într-un cadru pitoresc și plin de energie.

Cu încă multe surprize de dezvăluit în lineup-ul festivalului, așteptările cresc, iar pasionații de muzică alternativă abia așteaptă să afle cine va urca pe scena Artmania.


Citește și:

Categorie: Lifestyle
Etichete: artmania, festivalul artmania, korn, spiritbox
Distribuie:
Articolul anterior
Un interviu controversat și mult așteptat, direct de la Moscova – Tucker Carlson / Vladimir Putin
Articolul următor
Până în luna aprilie, firmele trebuie să introducă în regulamentul intern sau să adopte ca act distinct o serie de prevederi cu privire la hărțuirea la locul de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie