Au început înscrierile pentru Cupa Atrium Mall la șah

atrium mall sah
Distribuie:

O nouă provocare v-a avea loc în zona Food Court de la etajul 2 al Atrium Mall, transformând-o într-un câmp de bătălie intelectuală, cu ocazia Cupei Atrium Mall la Șah.

Între 10 și 11 Februarie începând cu ora 10:00, șahiștii pasionați se vor confrunta pentru a-și demonstra abilitățile și strategiile în fața unei competiții deosebit de provocante.


Cu sprijinul Clubului de Șah Vados evenimentul adună în același loc nu doar iubitorii de șah ci și pe cei dornici să își pună la încercare abilitățile intelectuale într-un mediu prietenos și competitiv.

Înscrierile sunt deschise până în ultimul moment, iar participanții sunt încurajați să trimită un email la adresa [email protected] pentru a se alătura competiției.

Pentru mulți, acesta este un prilej de a-și demonstra maestria într-unul dintre cele mai vechi și rafinate jocuri strategice. Evenimentul aduce împreună o comunitate pasionată de șah și oferă șansa de a împărtăși această pasiune, precum și de a experimenta spiritul competitiv la cel mai înalt nivel.


Cu o atmosferă ce va aminti de marile competiții de șah, acest turneu se anunță a fi unul plin de surprize și momente memorabile. Participanții vor avea ocazia să-și testeze creativitatea și să descopere noi strategii pentru a-și învinge adversarii. Este un eveniment ce încurajează socializarea, prietenia și fair-play-ul, promovând în același timp spiritul competitiv și pasiunea pentru jocul de șah.

Organizatorii pregătesc o experiență vizuală bogată, cu fotografii și filmări video care vor imortaliza momentele cheie ale competiției. Aceste materiale vor fi ulterior utilizate pentru promovarea evenimentului în mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare. Participanții sunt invitați să se familiarizeze cu detaliile acestui aspect la adresa evenimentului, disponibilă pe site-ul oficial al Atrium Mall.


Prin organizarea Cupei Atrium Mall la Șah, organizatorii încurajează practicarea șahului, promovează importanța stimulării inteligenței și a gândirii strategice.

Link-ul evenimentului pe Facebook aici.

Mai multe detalii aici.


 

Categorie: Știri
Etichete: Arad, atrium mall, competitie sah, șah, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
[Consultare publică MINISTERUL EDUCAȚIEI] Procedura distribuției aleatorii a elevilor în clase prin metode de împărțire, astfel încât să nu existe niciun fel de segregare a acestora. Părinții pot participa ca observatori
Articolul următor
Celine Dion vorbește deschis despre problemele de sănătate în documentarul „I Am: Celine Dion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…