Concert B.TON & Coven CLASH la The Pub Universității

b.ton
Distribuie:

Pe 24 ianuarie, The PUB UNIVERSITĂȚII se transformă într-un sanctuar al sunetelor autentice românești, aducând pe scenă două trupe de calibru: B.TON și Coven Clash.

B.TON Teaser 1

b.ton


B.TON: Slammer reînnoit

Cu o prezență solidă începând cu anul 2000 în Arad, B.TON a devenit un pilon în peisajul muzicii românești. Cunoscută pentru abilitatea lor de a reinventa genul slammer, trupa adaugă influențe internaționale în amestecul lor muzical.

De la punk rock la elemente de metal, B-TON creează un sunet memorabil iar piesa emblematică „Imagineaza-ți, o lume fără noi, ce plictiseală, fără taraboi” este o reflectare a acestei diversități. Mesajul lor puternic pentru toleranță se oglindește în versurile provocatoare ale piesei „981″: „Niciodată nu-si dau seama, că e fum de Marijuana.”

Cu teme care străbat generații, B.TON transmite un mesaj vibrant de libertate și nonconformism, subliniat în versurile melodiei „Fac ce vreau, nu fac rău la nimeni” din „Fak”.


Coven Clash – diversitate din București

Proiectul muzical originar din București Coven Clash, aduce o varietate de sunete îmbinând alternative rock, garage rock, indie-rock, new-wave punk, stoner și lo-fi.

Condusă de Andrei Constantinescu (tobe) și Mircea Voloh (chitară și voce), trupa redefinește sunetul prin riff-uri alternative și progresive de chitară și bas, acompaniate de ritmuri punk-rock energice.


Dacă sunteți iubitori de muzică autentică, originală și live, The PUB UNIVERSITĂȚII este locul mai mult decât potrivit, locul unde B-TON și Coven Clash vor oferi publicului o experiență de neuitat. O seară plină de ritmuri explozive așteaptă să se desfășoare printr-un concert memorabil în peisajul muzical românesc contemporan.

Linkul evenimentului pe Facebook aici.


Biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro.


Citește și: B-Ton și-a lansat noul videoclip „Licurici” în Clubul NERV


Categorie: Lifestyle
Etichete: Arad, b-ton, Bucuresti, coven clash, heavy metal, rock, slammer
Distribuie:
Articolul anterior
S-ar putea ca (și) Bibi să-și piardă contul de TikTok – aplicația reprezintă o problemă de siguranță națională
Articolul următor
[TRADUCERE] Richard Brautigan: „Cum am scăpat de complexul lui Oedip”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

horatiu malaele

Horațiu Mălăele la Teatrul de Vară

În 24 iulie, începând cu ora 20:00, pe Strada Gheorghe Barițiu nr. 16, Arad, publicul arădean, dar și toți cei interesați, sunt invitați să participe la spectacolul „Sunt un orb”,…