Trupa No Doubt își anunță reuniunea, după aproape 10 ani de pauză

no doubt
Distribuie:

În cursul acetei săptămâni, pagina oficială de X (Twitter) a trupei a distribuit un videoclip care confirmă că formația clasică formată din Gwen Stefani, Tony Kanal, Tom Dumont și Adrian Young va cânta din nou împreună la Coachella 2024.


Anunțul, făcut pe social media

Videoclipul de un minut începe cu Stefani care arată lucrările de artă colaj pe care le-a făcut pentru al doilea album al trupei.


După ce și-a amintit acele vremuri, simțindu-se „atât de nostalgică”, ea spune că „o să-i trimită un mesaj lui Tony chiar acum”. Apoi vedem ecranul iPhone-ului în timp ce coordonează un apel video cu Kanal și „băieții”.

Trecând la apelul video, toți cei patru membri ai formației clasice a trupei sunt prezenți.

După un scurt moment de „catching up”, cum spun americanii,, Stefani întreabă trupa: „Ce facem? De ce nu ieșim?”. Kanal răspunde „Ar trebui să ne vedem”, iar apoi Young întreabă: „Poate ar trebui să facem un spectacol?”.

Colegii lui Young sunt de acord, iar îndrăgitul cvartet își exprimă toți entuziasmul de a reveni împreună, în această formulă, pentru un spectacol.


Reuniunea trupei va avea loc chiar la Coachella 2024

Tot prin intermediul platformei X, după ce au anunțat că se vor reuni pentru un concert, membri trupei No Doubt au anunțat că evenimentul la care vor concerta este chiar cel mai mare festival din America, Coachella, unde vor fi pe aceeași scenă cu artiști precum Lana del Rey, Tyler, the Creator sau Doja Cat.


Despre trupă

No Doubt este o formație rock americană din Anaheim, California, fondată în 1986. Trupa e compusă din vocalista Gwen Stefani, chitaristul Tom Dumont, basistul Tony Kanal, și bateristul Adrian Young.

Muzica ska-rock a primului lor album nu a atras atenția datorită popularității mari a muzicii grunge de atunci.

Albumul lor Tragic Kingdom deținător al unui disc de platină a ajutat la reintroducerea muzicii ska în anii ’90, iar „Don’t Speak”, al treilea single de pe album, a devenit un succes internațional, clasându-se pe locul întâi în state precum: Australia, Elveția, Irlanda, Norvegia, Noua Zeelandă și Regatul Unit.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: coachella 2024, gwen stefani, no doubt
Distribuie:
Articolul anterior
Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident petrecut azi-noapte, la ieșirea din Horia spre Arad
Articolul următor
Apelul disperat al unei salvatoare din România, cu 5 ADĂPOSTURI DE CÂINI construite în acest județ, către președintele ANSVSA: „Trimiteți o echipă de audit care să tranșeze definitiv hărțuirea la care sunt supusă de către DSVSA Arad!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…