Concert de COLINDE… lipsit de strălucire, la Filarmonica arădeană

filarmonica1
Distribuie:

 

Particip la al doilea Concert de Colinde, în acest decembrie 2019. Mărturisesc că l-am așteptat cu interes, gândindu-mă la magia creată de Concertul susținut anul trecut. De astă dată, în doar o oră și jumătate (cam puțin!), Corul și Orchestra  Filarmonicii arădene, reunite sub genericul CĂNTECE DE CRĂCIUN, au dezamăgit.

Desigur, am regăsit în interpretarea Corului condus de dl.ROBERT DANIEL RĂDOIAȘ binecunoscutele COLINDE, pe care le-am ascultat cu mare plăcere – dar a lipsit vraja care să ne unească, protagoniști și ascultători, într-o singură „simțire”, în Marele Praznic al Nașterii Mântuitorului.

Nici Orchestra Filarmonicii arădene, dirijată de dl.CRISTIAN NEAGU, nu a avut o zi de grație interpretativă, evoluând, uneori, cu stângăcii, nereușind să confere repertoriului universal de Crăciun înaltă vibrație artistică.

Mă gândesc dacă acest Concert a fost pregătit „pe repede înainte” sau vina este doar a mea, că am optat pentru Concertul de după amiază și nu pentru cel de la ora 19, când, îmi place să cred, prestația muzicală a fost cu totul, alta: de certă calitate artistică, precum ne-a obișnuit  Filarmonica arădeană.

 

Categorie: Știri
Etichete: concert de colinde, Cristian George Neagu, filarmonica aradeana, Lizica Mihuț, robet daniel radoias
Distribuie:
Articolul anterior
Ioan Hora e dorit de Balint. Gigi Becali ar fi dispus să îl lase la UTA, dar cu condiția renunțării la clauzele de transfer ale lui Denis Man
Articolul următor
MEMORIALUL LEGENDELOR – un moment devenit TRADIȚIE în fotbalul arădean – a umplut „Polivalenta” de goluri… în toate sensurile cuvântului GOL

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie