Designerul vestimentar Delia Lazăr s-a stins din viață la 42 de ani!

delia lazar
Distribuie:

Delia Lazar, în vârstă de  42 de ani, s-a stins ieri într-un mod neașteptat lăsând în urmă o familie, prieteni și o comunitate îndurerată. Delia s-a ocupat de diverse proiecte printre care şi înfiinţarea Asociaţiei Culturale Bonheur.


În 2021 Delia Lazăr a oferit un interviu captivant despre experiența sa la un festival internațional de modă din Dubai, imediat după întoarcerea sa. În cadrul acestui interviu, ea a împărtășit nu doar detalii despre eveniment, ci și despre parcursul său în industria modei, precum și despre afacerea pe care a construit-o cu mult efort și talent. Interviul complet poate fi vizionat aici.


Mama a trei băieți cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani, Delia Lazăr a fost mereu discretă în privința vieții sale private. Totuși, la finalul anului, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare:

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări, dar le-am abordat cu curaj. Știu că voi reuși în tot ce va urma… M-a învățat să renunț la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea.

Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor pregătiți, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea! Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă, celor care mă consideră un prieten, celor care mă iubesc, celor care se gândesc la mine din când în când, celor care îmi oferă sfaturi bune, celor care îmi dau puterea de a continua, celor care mă susțin și mă acceptă așa cum sunt. Vă mulțumesc!”Un eveniment tragic a avut loc și în noaptea de Revelion când Delia nu se simțea bine. Îngrijorată de starea ei de sănătate, familia a decis să apeleze la ambulanță în jurul orei 2 dimineața. Delia a fost transportată la spital, unde i s-a administrat o perfuzie iar starea ei s-a îmbunătățit inițial.

Cu toate acestea, situația a luat o turnură dramatică atunci când acasă, Delia s-a înecat cu o bucată de compot. O altă echipă de salvare a fost solicitată imediat, iar aceștia au transportat-o la spital unde s-a confruntat cu un stop cardio-respirator. Cu eforturi mari medicii au reușit să îi readucă pulsul, dar a fost necesar un transfer rapid la Spitalul Județean Ploiești pentru îngrijiri medicale mai avansate, relatează apropiații.

Cu toate eforturile depuse de personalul medical starea Deliei s-a agravat și a intrat în comă. Tragedia s-a abătut rapid asupra familiei sale iar comunitatea a fost profund șocată de pierderea neașteptată a unei persoane iubite și apreciate.


Pentru cei care vor să aducă un ultim omagiu mâine, 09.01.2024, trupul neînsufleţit va fi depus la Biserica „Sfântul Nicolae din Slobozia”  din Câmpina, iar înmormântarea va avea loc miercuri de la ora 12.


 

Categorie: In memoriam
Etichete: delia lazar, delia lazăr a murit, designer vestimentar
Distribuie:
Articolul anterior
[CRITIC GUEST] Felix Nicolau: „Primul Lidl deschis pe Saturn”
Articolul următor
Cosmin Seleși, Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși vin cu „Soțiile noastre” la Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie