Falcă a fost la Chisindia și a lăsat în urmă niște simpatizanți perplecși… plus 10.000 de euro datorie (pe care, ca de obicei, o va plăti Gopo)

falca la chisindia
Distribuie:

„Faptele și realizările din mandatele de primar sunt cartea de vizită a primarului din Chisindia, Ionel Pașca. O comunitate care se dezvoltă, o comunitate care a înțeles că proiectele administrației pot fi realizate cu un primar care le susține este o comunitate liberală. În cele patru mandate Ionel Pașca a demonstrat că este primarul de care Chisindia are nevoie.
Pe 9 mai, Chisindia trebuie să voteze pentru continuitate, pentru proiecte și pentru dezvoltare.” – i-a aburit aseară Ghiță Falcă pe chisindenii pe care i-a adunat, cu prilejul campaniei electorale pe care și-o face de 25 de ani încoace și care, iată, a ajuns la a încă un apogeu: tupeul de europarlamentar!


Vreo sută de oameni peste alaiul său au ascultat, cu niște fețe ce spun absolut totul despre entuziasmul pe care-l simțeau când l-au auzit pe Faraonul botoxat cum le explică ce fain îi la ei în Chisindia, cu Pașca și cu partidul pe care-l păstorește ca un cioban plictisitele oi, într-un delir de se curtemura inteligența-n om (noi, care i-l cunoaștem pe de rost și suntem obișnuiți, n-avem nimic de la el… dar acolo-s și oameni curați, care, pe bune, cu ce-or fi greșit?).

falca chisindia1

…pozele fiind de la ei de la partid, iar ăștia fiind (aproape sigur… că cine s-ar duce de bunăvoie la țircusu` ăsta?) simpatizanții partidului său – deși unii ar jura că i-am pus noi să stea așa, ca să ne iasă pamfletul!

falca chisindia

Fratelemeu, nici Fellini să fii și nu poți să convingi 100 de oameni să se uite, concomitent, cu expresia asta de „mai un pic și-i tuf o palmă la nesimțitu` ăsta!”… și-n orice caz, nu la Chisindia, unde n-ai tu ce să le dai peste ce beau ei!


Căci Chisindia, în realitate, arată fix așa:

… iar asta o știe orice vizitator – ocazional sau forțat de împrejurări s-o străbată.


Ceea ce ne-a salvat dimineața și ne-a transformat senzația de vomă filosofică într-un acces de veselie tâmpă, a fost, acest minunat comentariu, postat de un cetățean pe care nu-l știm (dar probabil c-o să facem cunoștință) și care, frumos și cinstit întreabă: „Datoria de 10000 de euro pe care ați făcut-o cine o plătește?”

10.000

… zicem „a fost” pentru că, de la momentul capturii noastre de ecran și până la al doilea refresh s-a șters… și avem și o explicație pentru asta: a fost și Gopo acolo.

gopo

și a rezolvat-o și pe asta.
Bine, Gopo!
Fuie Malcă!


Ce știm noi despre Chisindia și adminsitrația sa, am compus aici: 

[ACTUALIZARE 5] „Edilul bacovian” Ionel Pașca vrea, musai, să pună și cireașa pe colivă… iar adevăru-i că la cât de PRAF e Chisindia, doar o capelă mortuară în vârful dealului îi lipsește!


…iar pentru cine nu pricepe „care-i faza cu Gopo”, mai demult…

Rușine curvei politice care a făcut din „Gopo de la Podgoria” de care ne plăcea, „Happy Meal”-ul unui faraon tunat de care nu ne place!


 

Categorie: Electoral
Etichete: campanie electorala, chisindia, Gheorghe Falca, Ionel Pașca, PNL Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Razie la Lipova: Un bărbat încarcerat, mai multe amenzi și material lemnos confiscat
Articolul următor
Mircea Mihăieș si Mircea Cărtărescu, despre Leonard Cohen si Bob Dylan la Palatul Cultural Arad

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie