Jurnalista Lucia Moraru s-a stins din viață după ce timp de 41 de ani a fost vocea Radio România

lucia moraru
Distribuie:

Lucia Moraru, partenera de viață a marelui actor Marin Moraru, s-a stins din viață chiar în ziua de Paște. Cuplul a fost împreună timp de mai bine de 50 de ani, iar Lucia Moraru a fost o prezență marcantă în industria media românească, dedicându-și viața Radio România timp de patru decenii.


Lucia Moraru a fost vocea Radio România timp de 41 de ani, fiind unul dintre pilonii acestei instituții. Vestea tragică a trecerii ei în neființă a fost anunțată pe rețelele de socializare de către Elena Postelnicu, jurnalistă la Radio România Actualități.

Lucia Moraru a fost nu doar un profesionist desăvârșit în domeniul său ci și o persoană cu un suflet mare, care și-a desfășurat activitatea cu pasiune și devotament. Ea a fost alături de celebrul actor Marin Moraru timp de 52 de ani, fiindu-i parteneră de viață.

Mesajul emoționant postat de Elena Postelnicu pe pagina sa de Facebook dezvăluie cât de profundă a fost legătura dintre cele două personalități și cât de mult va fi regretată Lucia Moraru de către cei care au cunoscut-o și au iubit-o.

Cu trecerea sa în neființă, lumea cinematografiei și media românească suferă o pierdere profundă, iar amintirea Luciei Moraru va rămâne vie în inimile celor care au avut privilegiul să o cunoască și să interacționeze cu ea.


 

Categorie: In memoriam
Etichete: deces, jurnalistă, Lucia Moraru, Radio România
Distribuie:
Articolul anterior
Gazprom încearcă să-și salveze firmele din România de la sancțiunile internaționale
Articolul următor
Un campionat de ținut minte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…