Lansarea albumului „God’s Colors” de Nelu Simandan – O muzică inspirată de îngeri

nelu simandan
Distribuie:

Cafeneaua Joys din Piața Avram Iancu a găzduit joi, 18 aprilie, la ora 14:00, lansarea primului album muzical produs de HUB cultural mARTA. Albumul intitulat „God’s Colors” este o creație semnată de celebrul muzician arădean Nelu Șimandan.


Cu o carieră muzicală impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste 50 de ani, Nelu Șimandan este un nume binecunoscut în industria muzicală din Arad. Artist versatil, el și-a pus amprenta asupra diverselor genuri muzicale, de la rock la muzică de teatru și film, și până la compoziții pentru publicul tânăr.

Evenimentul a fost deschis de Ovidu Balint, care a avut cuvinte calde de prezentare pentru albumul semnat de Nelu Șimandan. Întâlnirea a fost prilejul perfect pentru cunoscuți și iubitori ai muzicii din Arad să se reunească și să sărbătorească această lansare memorabilă. Atmosfera a fost plină de energie pozitivă, iar participanții au avut ocazia să discute și să socializeze în jurul pasiunii lor comune pentru muzică.

„Am onoarea să produc prin intermediul Hubului Cultural mARTA primul album pe care îl semnează Nelu Simandan. Albumul este compus din piese compuse de Nelu, nu sunt coveruri, ceea ce e tot mai rar pe piața muzicală românească. Muzica este interesantă zic eu, mai ales pentru că pornește de la o experiență personală pe care a avut-o Nelu Simandan. Dacă aflați povestea albumul devine și mai interesant. Mulțumesc pentru colaborarea pe care o am cu casa de producție a prietenului Gabi Boric, care s-a ocupat efectiv de producerea CD-ului, albumul se numește „God` s colors” tradus „Culorile lui Dumnezeu”. ”, spune în deschidere Ovidiu Balint, manager al Hub mARTA.


Cuvântul l-a preluat apoi Gabriel Boric: „ Din primul moment în care mi-a fost oferit albumul să-l ascult pentru a lua o decizie, am avut privilegiul de a produce ceea ce-mi place, dacă e ceva ce nu este pe gustul meu sau simțurile mele, nu mă implic. Acest album, încă de la primele 4-5 piese deja m-au înfiorat. Este un exemplu de simplitate într-o lume complicată. Nelu Simandan spune direct ceea ce simte, ceea ce vrea să ne spună, fără să ne obosească în orchestrații prea sofisticate. Eu îl felicit pentru acest album, luate în parte toate lucrurile sunt puse la locul lor iar vocile sun calde, limpezi. Îl felicit și îl așteptăm cu o nouă producție.”

dsc00010


Albumul „God’s Colors” este o mărturie a talentului și pasiunii lui Nelu Șimandan pentru arta muzicală, și este cu siguranță un moment deosebit pentru cultura muzicală din Arad. Pasionații de muzică sunt invitați să descopere această creație unică și să se bucure de experiența auditivă oferită de compozițiile sale inspirate de sunetul îngerilor.

„Este un album dedicat celui pe care îl numim Dumnezeu, nu este excesiz de religios, este cu un bun simț muzical. Am avut o experiență, am fost plecat din viața asta în jur de un minut, am văzut lumina, am auzit corul îngerilor și la un momendat am fost trimis înapoi. M-am văzut pe mine de la 10 metrii înălțime și cum intru înapoi în corpul meu. Muzica aceea a îngerilor pe mine m-a inspirat și iată că am ajuns la acest prim album. Mai mult o să vorbească muzica.”, spune Nelu Simandan despre album.


Citește și:
HUB mARTA anunță 8 workshopuri în cadrul Festivalului Underground

Categorie: Cultură
Etichete: God s Colors, Nelu Simanda, „mArta”
Distribuie:
Articolul anterior
„POLITICIANUL ROMÂN” – O CONTRADICȚIE ÎN TERMENI SAU UN OXIMORON NAȚIONAL? (3)
Articolul următor
Lansarea noului album „Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…