Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, se recuperează acasă după operația pe creier

nicu covaci
Distribuie:

Nicu Covaci, faimosul muzician și lider al formației Phoenix, a părăsit Spitalul Județean de Urgență din Timișoara după ce a suferit o intervenție chirurgicală la creier în luna martie. Informația a fost confirmată de solistul trupei Phoenix, Costin Adam, într-un interviu acordat exclusiv echipei de la Radio România Reșița.


Operația la care a fost supus Nicu Covaci a fost necesară și nu a fost o intervenție de urgență, a precizat Adam. Acesta a explicat că decizia de a efectua operația a fost luată după o serie de investigații și analize, negând astfel speculațiile din presă.

În prezent Nicu Covaci se află la domiciliul său din Timișoara, unde își continuă procesul de recuperare. Este înconjurat de familie și prieteni, iar starea sa de sănătate este monitorizată atent.

Solistul Costin Adam a declarat că, deși procesul de recuperare este în curs, Nicu Covaci este un om puternic din punct de vedere fizic și psihic, iar progresul său este rapid.

În ceea ce privește întoarcerea pe scenă a muzicianului, Adam a exprimat încredere că acest lucru nu va dura mult timp. Cu toate acestea, nu a putut oferi o estimare exactă a perioadei de recuperare, dar a asigurat că Covaci face pași mari spre revenirea pe scenă.

Costin Adam a confirmat că Nicu Covaci este deja acasă în Timișoara și că așteaptă cu nerăbdare să-l viziteze din nou în curând. Fanii așteaptă cu sufletul la gură revenirea legendarului artist pe scena muzicală.


 

Categorie: Știri
Etichete: Nicu Covaci, Phoenix, rock, timisoara
Distribuie:
Articolul anterior
Laura Codruța Kövesi: „România se clasează în top 3 al justiției din Europa”
Articolul următor
Proiectul TRIAJ – explorarea memoriei Holocaustului în timpul crizei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie