PACE – nou-înființatul partid al lui Ben Oni Ardelean – este în căutare de lideri și membri inclusiv la Arad

ben oni ardelean pace scaled
Distribuie:

PACE este numele partidului care va intra în bătăliile electorale din 2024 sub coordonarea fostului vicepreședinte al PNL, deputatul Ben-Oni Ardelean.


La finalul lunii septembrie, deputatul anunța că părăsește PNL, argumentând că România are nevoie de o nouă construcție politică. Câteva zile mai târziu, Ben Oni Ardelean anunța că lansează „Mișcarea Speranței”, finalmente ajungându-se la un partid, al cărui proiect s-a schițat „în culise” la începutul acestui an.

Noua formațiune – abia de trei zile are pagină de facebook, după ce și-a urcat pe internet site-ul – contează pe sprijinul comunității baptiste al cărei lider regional și pastor este Ben Oni Ardelean, respectiv pe susținerea Partidului Republican din SUA, a cărui ideologie, practic, a împrumutat-o și încearcă s-o aplice pe scena politicii românești.

pace 1

(cf. https://www.partidpace.ro/ideologie_politica/)


Ben Oni Ardelean, pe pagina sa de facebook:


„PACE își propune să redea încrederea românilor, atât din țară, cât și din străinătate, că politicienii acestei țări pot fi rezonabili și responsabili. Prin lideri competenți, profesioniști pe domeniile lor, capabili să gestioneze macro și micro sisteme, bazându-se pe valori și principii moral – politice specifice democrațiilor consolidate, urmărind un proiect de țară numit generic TRANSFORM@ROMÂNIA, vom reuși să redăm românilor climatul politic în care să se regăsească în calitate de cetățeni demni și liberi în țara lor.” – este rezumatul ideilor formulate de președintele partidului PACE, care se află în negocieri cu viitorii președinți de filiale locale, inclusiv în Arad.


 • Ben Oni Ardelean are 48 de ani. A fost pastor baptist, iar pe linie politică – membru PNL, vicepreședinte al partidului. A fost senator de Timiș între 2012 și 2016, iar din 2016 este deputat de Timiș din partea aceluiași partid.

 

Categorie: Politice
Etichete: Ben Oni Ardelean, partidul PACE
Distribuie:
Articolul anterior
UN ARDELEAN LA KINGSWAY HOUSE (VIII). Despre muierea (englezoaică…) și alte belele sau lighioane
Articolul următor
CE-AM PLĂTIT ȘI CE-AM PRIMIT. Povestea covrigului erect care n-a fost să fie

2 comentarii. Leave new

 • avatar of e timpul oamenilor noi în politică
  E timpul oamenilor noi în politică
  2 decembrie 2023 23:28

  În sfârșit o oferta serioasă, sper din tot sufletul ca acest domn sa ne acorde onoarea de a candida din partea județului nostru! Arădenii vor PACE, războiul de la frontiera, covid 19, războiul din Israel..ne pune pe gânduri . În plus acest domn are relații înalte în Congresul SUA asa ca avem cui sa trimitem o jalba. Cum pot sa devin membru? Eu nu am Facebook

  Răspunde
 • avatar of virgil florea
  virgil florea
  6 decembrie 2023 15:16

  Da, sună frumos tot ce este scris în proiect. Oamenii își doresc cu toții pace și liniște înăuntrul țării și la hotarele ei numai că nu prea vor să facă pace cu ei înșiși. Nu putem aștepta de la alții ceea ce stă în puterea noastră. Treaba cu votul ar putea fi fezabilă doar în condițiile în care după vot, legea va permite să stăm în spatele celui pe care l-am mandatat să ne reprezinte și să existe o largă consultare pe absolut toate proiectele care care pot duce la schimbări de substanță: precum cele care vin din susre străine națiunii noastre.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…