Festivalul Particles câștigă Premiul pentru „Activare culturală în spațiul public” la Gala Premiilor AFCN 2023

particles
Distribuie:

Festivalul Particles a fost onorat în 20 mai cu prestigiosul Premiu pentru „Activare culturală în spațiul public” pentru proiectul său inovator, în cadrul Galei Premiilor AFCN 2023.


Organizatorii festivalului au transmis un mesaj de recunoștință întregii echipe AFCN și juriului pentru această distincție importantă, exprimându-și aprecierea față de toți cei care au contribuit la succesul proiectului de-a lungul anilor.

„Le suntem recunoscători tuturor celor care s-au implicat în acest proiect de-a lungul anilor, voluntarilor, invitaților, sponsorilor și partenerilor noștri, dar și comunității locale pentru creativitatea, curiozitatea și interesul acordat. Multe mulțumiri!” au declarat reprezentanții festivalului.

 

Premiul subliniază impactul semnificativ al Festivalului Particles în peisajul cultural local, evidențiind contribuția sa la revitalizarea spațiului public prin activități culturale diverse și creative.

Felicitările au fost adresate, de asemenea, tuturor celor nominalizați și câștigătorilor din această seară, marcând o celebrare a excelenței în domeniul cultural.

Particles Festival ajuns la cea de-a șasea ediție, va continua să ofere experiențe culturale de neuitat între 14 și 16 iunie în Parcul Micălaca din Arad. Organizatorii îi invită pe toți iubitorii de cultură să se alăture acestui eveniment deosebit, promițând o ediție plină de surprize și momente remarcabile.


 

Categorie: Știri
Etichete: AFCN 2023, Particles, premiu
Distribuie:
Articolul anterior
144 de ani de la nașterea lui Tudor Arghezi
Articolul următor
Apple reduce prețurile iPhone în China, pe fondul concurenței Huawei

1 comentariu. Leave new

  • avatar of riveran din 86
    Riveran din 86
    21 mai 2024 12:50

    …foarte „apreciat” acest festival, pe nervii locatarilor, din 85-86 când s-au dat în folosință blocurile…Gălăgie, bubuieli, stări euforice noaptea pentru zombie și caniculă ziua, când e pustiu, că toți arborii au fost tăiați, probabil și valorificați de firmele prietene, cu tot cu nuci…Tot orașul în diferite locații, inclusiv în fața catedralei, unde piata era ceva decent pe lânga bâlciul de acum e plin de bubuieli…Jenant! Unde e grija pentru cetățenii votanți??? Faceți dom’le in afara orașului…Că cei sub 35 eventual interesați de festivaluri zgomotoase nu prea mai sunt”pe-acilea”, votanții fiind cei de 55+++…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie