Prima ediție a „Cupei Prieteniei” în organizarea Ligii Studenților din UVVG Arad

cupa prieteniei scaled
Distribuie:

Liga Studenților UVVG Arad a pus la cale prima ediție a Cupei Prieteniei  – sâmbătă, 25 noiembrie, în sala de sport din Micălaca, desfășurându-se întrecerile sportive la baschet, volei și fotbal. A fost un bun prilej de împrietenire în vederea unei frumoase și pragmatice relații cu  Universitatea de Științe ale Vieții „Regele Mihai I” (cunoscută până în 2022 drept Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară) din Timișoara, evenimentul fiind apreciat de toți participanții. 


„Cu mare bucurie, Liga studenților UVVG, cu sprijinul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a pus prima piatră de temelie a unei competiții care sperăm că va avea multe ediții de acum înainte: Cupa Prieteniei.”  este declarația care însoțește știrea video postată de UVVG pe pagina oficială de facebook.


„Mândrie – acesta este sentimentul meu pentru colegii de la Liga Studenților UVVG Arad. Am încercat mereu să fim aici pentru comunitatea studențească și pentru nevoile lor. Într-un cadru relaxant și plăcut am deschis perspectivele unei colaborări frumoase între LSUVVG și AEMVT, la prima ediție a Cupei Prieteniei, mulțumim pentru colaborare și susținere.
Alese mulțumiri lui, Zak Douazi, manager Departament Sport LSUVVG, pentru coordonare și implicare sa.”a declarat Bogdan Ionuț Suceveanu, președintele LSUVVG Arad.

De consemnat că studenții arădeni au pierdut la fotbal și la baschet, câștigând la volei.

Scorurile „per total”, înregistrate la finalul competițiilor desfășurate:

Baschet: Timișoara : 64 – 23
Fotbal: Timișoara – Arad: 5 – 3
Volei: Arad – Timișoara 2- 0.


Categorie: Știri
Etichete: Cupa Prieteniei, Liga Studentilor UVVG Arad, Universitatea de Științe ale Vieții „Regele Mihai I”, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Au început înscrierile pentru „Cangurașul matematician”, concurs dedicat copiilor din clasa pregătitoare și clasele I-IV
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Cătălin Cherecheș refuză extrădarea în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie