Protestele taximetriștilor continuă în toată țara. La Arad au blocat circulația în centru și unii dintre ei au intrat în GREVA FOAMEI

protestele
Distribuie:

Din Capitală până în Arad, taximetriștii din întreaga țară au decis să iasă din nou în stradă, continuându-și protestele aprinse față de promisiunile Guvernului care nu au fost respectate. Cu determinare, aceștia anunță că nu vor înceta manifestările până când cererile lor nu vor fi auzite și îndeplinite de către stat.


Guvernul a stârnit furia taximetriștilor prin nerespectarea angajamentelor luate în urma discuțiilor anterioare.

Chiar dacă li s-a promis că unele cerințe vor fi implementate, taximetriștii sunt acum dezamăgiți și nemulțumiți de lipsa de acțiune din partea autorităților.

Protest pașnic în Arad, dar cu impact asupra circulației.

Astăzi, 28 februarie la ora 15:40, un protest pașnic supervizat de forțele de ordine a avut loc în Arad, începând de la zona Patinoarului și îndreptându-se către zona Teatrului și Centrul orașului. Aproximativ 100 de taximetriști din diverse firme locale de taximetrie au participat la această manifestație, blocând străzile și îngreunând circulația în semn de protest. Taximetriștii au ieșit la protest în semn de susținere pentru colegii lor care îi reprezintă la București.

Deși aceștia au acționat cu prudență, evitând claxonatul și respectând semaforul roșu, prezența lor în număr mare a avut un impact semnificativ asupra traficului. Protestul reprezintă un act de solidaritate în rândul taximetriștilor arădeni, care își exprimă astfel hotărârea de a-și face auzite nemulțumirile.


Greva foamei și protestele din București

În capitală, taximetriștii nu au renunțat la manifestații, iar unele grupuri au recurs chiar la greva foamei pentru a-și face auzite revendicările. Aceștia susțin că Guvernul nu îi ascultă și nu acționează în favoarea lor, iar astfel de metode extreme au devenit o modalitate de a atrage atenția asupra situației lor.

Protestele sunt însoțite de discuții aprinse pe tema condițiilor de lucru, tarifelor impuse și a concurenței neloiale. Taximetriștii cer un dialog real și soluții concrete la problemele cu care se confruntă în industrie. La protestul de la București  participă 3 arădeni care îi reprezintă pe cei din Arad, și anume Alin Popa în vârstă de 43 de ani de la Taxi Arad ind. 01, Mircea Friedman în vârstă de 47 de ani de la Alfa Taxi ind. 64, și Vasile Gheorghiu în vârstă de 73 de ani de la Europa Taxi ind. 59. Cei trei arădeni s-au alăturat și ei în greva foamei, fiind printre cei 47 de taximetriști care au declarat că sunt în această grevă.


Taximetriștii rămân hotărâți să continue protestele până când Guvernul va lua măsuri concrete pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și protejarea intereselor lor în fața concurenței neloiale.

Viitorul protestelor taximetriștilor rămâne incert, dar cu o determinare crescândă, aceștia își propun să își facă auzită vocea și să obțină schimbările dorite în industrie.


 

Categorie: Știri
Etichete: Arad, greva foamei, protest taximetriști, taximetriști
Distribuie:
Articolul anterior
Vogue China își caută Redactor-șef
Articolul următor
ISTORIA E O CURVĂ IAR POLITICA, LUPANARUL EI (XV). Sfârșitul filmului? Basme, basme, basme…

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie