TOM FORD scoate pe piață un nou parfum VANILLA SEX – Despre trendul parfumurilor online și Jeremy Fragrance

tom ford vanilla sex
Distribuie:

Cunoscutul designer TOM FORD scoate pe piață o nouă colecție de parfumuri cu note de vanilie care promite să fie seducătoare.

tom ford vanilla sex nowa woda perfumowana 2023 1


Tom Ford a anunțat un nou parfum cu vanilie „Vanilla Sex” care deja a stârnit o grămadă de reacții de la fanii iubitori de parfumerie și reintroducerea mult prea iubitului parfum „Vanilla Fatale” cu o nouă formulare.

tom ford În ciuda faptului că în 2017  „Vanilla Fatale” nu prea a avut succes din cauza formulării care nu a impresionat fanii, după succesul de anul acesta a parfulumui „Lost Cherry” și „Tabacco Vanille” despre care toată lumea vorbea, acum se zvonește că următorul trend din 2024 în domeniul parfumurilor este baza de vanilie.

 

 


Compoziția parfumului „Vanilla Sex” are următoarele note: ținctură de vanilie, migdală amară, absolut de vanilie, acorduri florale, lemn de santal, boabe tonka, Ultravanil


Vanilia revine în forță, KAYALI a scos în decursul anilor mai multe parfumuri cu note de vanilie care au fost de succes toți influencerii pe această nișă făcându-le review. Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea de către Tom Ford a acestor două parfumuri care vor avea 30 ml pentru 250 de dolari și 50 ml pentru 395 dolari iar lansarea va avea loc în Ianuarie 2024 dar sunt șanse să se lanseze și luna aceasta în Decembrie ca și anul.


tom ford


În ultimii ani parfumurile au devenit un element popular în rândul adolescenților.

Popularitatea lor se datorează în mare parte dorinței de a-și exprima personalitatea și de a fi în trend. Parfumurile oferă o modalitate subtilă, dar puternică, de a lăsa o impresie plăcută și de a-ți marca prezența în grupul tău de oameni.

Apartenența la un grup este un aspect foarte important pentru oameni, anumite parfumuri devin asociate cu un anumit grup social sau tendințe, ceea ce poate determina tinerii să își aleagă anumite arome pentru a se potrivi mai bine cu grupul lor.

Recent pe social media circulă enorm de mult subiectul parfumuri, iar cel care a devenit extrem de popular fiind un influencer în acest domeniu este Jeremy Fragrance. Acesta testează orice lansare de parfum, face recomandări și recent a scos și propria lui linie de parfum. Adolescenții tind să-l iubească pentru personalitatea lui inedită cu care prezintă parfumurile.

El va fi prezent azi la evenimentul de deschidere my Geisha de la Afi Cotroceni în București.

jeremy fragrance

https://www.youtube.com/watch?v=Syen8cK8qC8


Sursă: BeauMag


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: jeremy fragrance, parfum, parfum arabesc, parfum de nisa, tom ford
Distribuie:
Articolul anterior
Au câștigat doar cei care au vizitat Târgul de Crăciun din Sibiu | UTA – FARUL: 0 – 0
Articolul următor
UN ARDELEAN LA KINGSWAY HOUSE ( X ). ESPRIT DE GEOMETRIE… ESPRIT DE FINESSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie