Premiera filmului WARBOY la Cinematograful „Arta” cu prezența regizorului Marian Crișan

warboy
Distribuie:

Filmul WARBOY vine în premieră la Arad, la Cinematograful „Arta”. Spectatorii sunt așteptați la cel mai nou film regizat de Marian Crișan.

warboyProiecția va avea loc vineri, 15 decembrie 2023, de la ora 19:00.


Regizorul Marian Crișan va sta la dispoziția spectatorilor atât pentru a oferi detalii despre film cât și pentru a răspunde întrebărilor acestora într-o sesiune de Q&A.

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii căruia vedem finalul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact toamna anului 1944. Băiatul încearcă să salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni. Filmul poate fi numit «un film de război» sau «film pentru copii», ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci când l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat să le pot aduce pe marele ecran” mărturisește regizorul.


warboy


Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Ion Bechet, Dan Chiorean sunt actorii ce joacă în WARBOY – cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar și pentru miniseria produsă de HBO România – Valea Mută.

Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni.


WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, CNC Republica Moldova în colaborare cu Televiziunea Română și este o producție Rova Film, în coproducție cu Parmis, Chainsaw Europe și Forest Film.

Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este la Cinematograful „Arta“ și este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: cinema arta, marian crișan, warboy
Distribuie:
Articolul anterior
Clooney, despre Brad Pitt: „Nu arată atât de bine. Dar cu machiaj și efecte vizuale, reușim să-l salvăm”
Articolul următor
O bătrână a murit de frig într-un azil din țară. Avea doar 28 de grade când a fost găsită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…