[ACTUALIZARE 8] Expertiza INML confirmă: cadavrul găsit în 3 aprilie într-o avansată stare de descompunere, parțial devorat de animale, este al micuțului Sebastian CORBEI. Ipoteza oficială a polițiștilor privind moartea copilului le jignește profesia și nouă inteligența…

corbei sebastian ionel
Distribuie:

 

Expertiza INML a fost finalizată: cadavrul găsit în 3 aprilie într-o avansată stare de descompunere, parțial devorat de animale, este al micuțului Sebastian CORBEI, dat dispărut în seara de 9 ianuarie, 2020, între comuna Mișca și satul aparținător, Vânători. Ca urmare a descompunerii, din membrele inferioare au rămas doar oasele, iar o mână lipsește. În urma efectuării primelor constatări medico-legale, nu rezultă să fi existat urme de violențe pe corpul victimei.

Analizele ADN arată că trupul găsit la începutul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmează să primim şi raportul complet. Ancheta este încă în desfăşurare” – conform procurorul Ciprian Puf de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş – judeţul Arad.

Suse din cadrul anchetei spun că criminaliștii merg pe varianta… cea mai soft și „nimeni-nu-i-de-vină”: „Moartea băiețelului de 7 ani ar fi intervenit înainte ca poliţiştii să înceapă căutările. Băiatul s-ar fi rătăcit în drum spre casă din cauza ceţii şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp, însă ar fi decedat din cauza condiţiilor meteorologice.”

Dacă acesta este adevărul, înseamnă că cei care au întreprins căutările au fost niște NEPROFESIONIȘTI demni de tot disprețul… iar dacă nu, atunci e ȘI MAI GRAV!
Vom reveni cu date pe care le-am aflat noi legate de acest oribil caz, de care sunt interesate inclusiv mass-media internaționale.

Vezi și 

Un cadavru uman de mici dimensiuni a fost găsit între MIȘCA și VÂNĂTORI. Primele suspiciuni conduc înspre SEBASTIAN CORBEI, copilul de 7 ani dispărut acum 3 luni!

 

…………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 7] (5 februarie, 2021) Sebi este căutat azi în PUȚURILE de pe câmpiile-mlaștină din jurul comunei Mișca. Zvonurile privind faptul că micuțul a fost văzut bântuind noaptea pe străzile din București nu sunt confirmate, dar nici infirmate de către autorități!

Aseară (joi, ora 18.30), căutările polițiștilor în vederea găsirii – într-un fel sau altul – copilului dispărut acum aproape o lună de la o fermă din extravilanul satului Vânători s-au întrerupt, din banalul motiv al lăsării întunericului, iar astăzi, conform reprezentanților IPJ Arad vor fi reluate, cu aceleași forțe, împresionante mai ales prin numărul lor și varietatea utilajelor / aparatelor, enumerate în comunicatul de presă de mai jos, trimis  de Biroul de presă al Poliției Arad.

Sursele noastre din Mișca spun că astăzi cercetările se vor axa „pe fântâni și puțuri, mai ales din afara satului, dar și în curțile oamenilor. Cele din câmpul mlăștinos sunt, de fapt, niște gropi adânci, odinioară fântâni pentru adăparea vitelor în care, de zeci de ani, sunt aruncate cadavrele animalelor moarte… și cine mai știe ce!”… deci sunt puține șanse ca, în caz că micuțul Sebi, odată căzut / aruncat acolo să mai fie în viață.
Trecuți, la un loc cu câțiva suspecți indicați (printre care inclusiv familia micuțului, ciobanul de la ferma unde Sebastian a fost văzut în viață ultima oară) inclusiv prin „detectorul de minciuni” (testul poligraf… care mai degrabă sperie adevărul decât îl aduce la lumină), cei care l-au cunoscut pe copil încă mai speră, totuși, să fie în viață… „dar nu acolo!”

Un zvon –  comunicat și autorităților, care cercetează și această pistă – vorbește despre o ciudată întâlnire a unui om oarecare din București care susține, inclusiv în fața polițiștilor, că băiețelul „a fost văzut într-una dintre nopțile trecute bântuind noaptea, pe străzile capitalei, cu o sticlă de apă într-o mână și o portocală în cealalaltă. L-am recunoscut din fotografii, l-am strigat, am vrut să-l ajut, dar copilul a fugit!” – spune acesta. Ipoteza este agreată inclusiv de bunicul băiatului,  Gheorghe Orădan, cu care am discutat telefonic ieri și care crede cel mai mult în varianta unei răpiri.
Oficialitățile nu au făcut încă publică această informație, așa că nu putem garanta pentru veridicitatea ei… deși pare mai logică decât cea a înecării într-una dintre mlaștinile din zonă, pe care copilul le cunoștea și care au fost scotocite deja (vezi galeria foto).

[COMUNICAT DE PRESĂ] – 5 februarie, ora 10.22

„În această dimineață au fost reluate căutările minorului dispărut din data de 9 ianuarie, de pe raza localității Vânători.

La activități vor lua parte 30 de polițiști cu 7 autospeciale și un ofițer psiholog; 1 ofițer și 39 de subofițeri ISU cu 12 autospeciale (cu barcă și scafandri); 28 de jandarmi cu 4 autospeciale; 2 conductori cu câinii de serviciu din cadrul Centrului Chinologic «Dr. Aurel Greblea» Sibiu; specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale din cadrul I.G.P.R.; specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, 5 voluntari cu 3 auto din cadrul Asociației Rescue 4×4 și 20 de voluntari.

La căutări va lua parte și elicopterul MAI.”

Biroul de presă al IPJ Arad

beni 7ani

………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 6] (4 febrieri, 2021) S-AU RELUAT CĂUTĂRILE copilului de 7 ani dispărut din satul Vânători!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Continuă căutările cu privire la dispariția minorului de 7 de ani, din Vânători.

La data de 9 ianuarie 2021, în jurul orei 19.00, a fost sesizată dispariția unui minor de 7 ani, din localitatea Vânători.

De la momentul sesizării dispariției copilului, au fost desfășurate activități de cercetare de către polițiști și căutari la care au participat efective extinse ale M.A.I., precum și voluntari, fiind depuse eforturi constante în vederea depistării minorului.

Activitățile de căutare și scotocire continuă și la acest moment, precum și în zilele următoare, fiind angrenate forțe de ordine mărite cu mijloacele tehnice din dotare.

Căutările sunt sprijinite de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale a Inspectoratului General al Poliției Române și de specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică București, cu un laborator crimininalistic mobil.

Vor fi folosiți în teren doi câini de urmă, dintre care unul pentru detectare cadavre. Câinii aparțin Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greble” Sibiu.

În funcție de condițiile meteo, zonele extravilane vor fi survolate de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I..

A.N.I.F. Arad (Administrația Națională de Îmbunătățiri Funciare) a sprijinit activitățile prin desecarea cu pompe a canalelor naturale de colectare a apei, în cursul zilei de ieri.

Căutările sunt coordonate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Ordine Publică, fiind implicați alți 30 de polițiști din cadrul I.P.J. Arad și P.O. Chișineu-Criș, cu autospecialele de serviciu, precum și două echipaje ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

b63aeba3 98ea 4fde adb1 c463084512e4

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad intervine cu 30 de pompieri și autospeciale specifice, un echipaj SMURD, o autoșenilată 8×8, un sonar și căngi.

30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad participă la activități, cu 5 autospeciale.

Nu în ultimul rând, vor sprijini căutările specialiști din cadrul organizației Rescue 4×4.ro, cu 7 autoturisme de teren și 2 drone, precum și voluntari ai comunității arădene și pădurari ai Ocolul Silvic.

Forțele de ordine vor interveni în zonele greu accesibile, iar voluntarii în zonele ușor accesibile, fiind efectuate căutări de jur împrejurul locului de dispariție a copilului, pe o distanță de până la 10 km.

eaee8350 8c9f 4400 9e49 a8398237e5d5

Biroul de presă al IPJ Arad

……………………………………………….

[ACTUALIZARE 5] (18 ianuarie, 2021) Asociația Salvatorilor Voluntari „RESCUE 4×4” a ajuns la stadiul în care „nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări” ale copilului dispărut acum 9 zile. Autoritățile continuă la nivel de INVESTIGAȚII [FOTO / VIDEO]

De sâmbătă, 16 ianuarie, 2021, Poliția nu a mai trimis niciun comunicat legat de căutările și investigațiile întreprinse pentru găsirea copilului de 7 ani, CORBEI SEBASTIAN-IONEL, dispărut în data de 9 ianuarie. Din acest fapt deducem că, cel puțin la nivel de CĂUTARE EFECTIVĂ, cu mașini, utilaje, aparate și mulțimi de oameni, cercetările la fața locului au fost abandonate.
De asemenea, echipa de căutători a Asociației Salvatorilor Voluntari RESCUE 4×4 (serviciul public comunitar gratuit de salvare, recuperare și intervenții în situații speciale și de urgență) ne-a trimis aseară următorul raport care arată că „a ajuns la stadiul în care nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări cu dotările noastre specifice.”

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Dată fiind implicarea noastră în operațiunea de căutare a minorului dispărut în data de 09.01.2021, și mediatizarea activităților noastre.

Dat fiind faptul că în clipa de față aportul nostru cu privire la această situație a ajuns la stadiul în care nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări cu dotările noastre specifice.

Am întocmit un raport al activității Rescue4x4 în cazul acestei operațiuni pe care vi-l trimitem in cazul in care doriți să faceți relatări ulterioare pe aceasta temă.

vanatori rescue 2

…………………………………………………….

[ACTUALIZARE 4] (16 ianuarie, 2021) Se împlinește O SĂPTĂMÂNĂ de când a dispărut Sebi, copilul de 7 ani din Vânători. Polițiștii continuă căutările [FOTO / VIDEO]

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În această dimineață, căutările minorului au fost reluate.

„La activități participă 16 polițiști cu 5 auto, 6 jandarmi cu 2 auto, 12 pompieri cu 3 auto și 20 de voluntari cu 5 autoturisme de teren.” – conform IPJ Arad.

………………………………………………

[COMUNICAT DE PRESĂ] (15 ianuarie, 2020 – ora 10.00)

Căutările minorului dispărut la Vânători au fost reluate în această dimineață.

Efective le și mijloace tehnice angrenate:

-15 polițiști cu 4 autoturisme;

-12 pompieri cu o barcă, o autospecială SMURD și 2 autospeciale;

-6 jandarmi cu 2 autospeciale;

-20 de voluntari cu 4 autoturisme de teren și 2 drone.

Biroul de presă al IPJ Arad

………………………………………………

[ACTUALIZARE 4]  (14 ianuarie, 2021) Este a 5-a zi în care Sebi este CĂUTAT cu poliție, câini, șenilate, aparate de zbor, camere cu termoviziune… Părinții copilului cred că a fost RĂPIT!

cautari sebi

De sâmbătă după-amiază, Sebi este căutat cu zeci de utilaje, sute de oameni, câini, șenilate, camere cu termoviziune, elicoptere. S-a căutat și în apele Teuzului, s-au scotocit case, grote, crânguri și canale, au fost audiați martori… nimic!
Părinții copilului – care sunt, probabil, singurii care pot spune ceva logic, documentat și în interesul strict al găsirii copilului merg pe varianta că A FOST RĂPIT… căci, da, acest lucru s-a mai întâmplat în zona aceea.

Nu s-au sfiit să-și facă publice suspiciunile nici în fața camerelor de filmat ale televiziunilor naționale și și-au spus variantele.

Cornel Corbei, tată„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă. Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea.”

Adela Orădan, mama copilului: „Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el.”

(Conform https://stirileprotv.ro/)

Absolut toți cei care îl cunosc pe Sebi spun că, în ciuda vârstei, băiatul știa foarte bine zona și că e prea puțin probabil să se fi rătăcit.

Fotografiile care urmează sunt de la căutările care continuă și azi, pe o ninsoare densă:

 

cautari ziua5 2

cautari ziua5 3

…………………………………………………………

 

[ACTUALIZARE 2] (12 ianuarie, 2021)  Sebastian, copilul de 7 ani dispărut sâmbătă din satul Vânători în câmpia brăzdată de Valea Teuzului, nu a fost încă găsit… așa încât nu se mai pune problema de „coincidențe” – ci de LEGĂTURI!

„Căutările privind dispariția minorului de 7 ani au fost reluate în această dimineață, în continuare fiind angrenate forțele de ordine din teritoriu. Inspectoratul pentru Situații de Urgență intervine astăzi la căutări cu autospeciala de teren cu capacitate mare de trecere 8×8 (autoșenilată) și o barcă pentru a putea căuta pe canale.” – a transmis marți, 12 ianuarie, la ora 9.55, Adina Aconstantinesei, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Pe pagina de facebook a satului Vânători a apărut acest anunț, văzut și distribuit de sute de persoane din zonă:

corbei sebastian ionel

vanatori cautare copil 3

vanatori cautare copil 1

……………………………………………

Zona în care un număr impresionant (în jur de 200) de oameni îl caută pe copilul din satul Vânători dispărut în câmpia brăzdată de Valea Teuzului și plină de ascunzișuri și capcane nu-și dezminte renumele de unul dintre cele mai periculoase locuri în care poți dispărea în acest județ (sărăcia fiind principala cauză).  Zona e un soi de „mlaștină a morții”… acolo mai dispărând copii sau nu neapărat… oameni cu sau mai degrabă fără identitate… nici măcar de „cei ai locului” cunoscuți (conform „folclorului local” foarte ușor verificabil… trebuie doar să bați din ușă-n ușă).
Un caz notoriu (cel puțin la vremea lui) este cel al lui Cosma Cătălin Ovidiu, un băiat de 17 ani care a dispărut… aproape tot așa, în data de 10 iunie 1996… și dispărut e și acum (în galeria foto – un scurt  „dosar de presă” despre ce s-a publicat de atunci și până acum cam 15 ani, trimis recent chiar de mama copilului din Mișca, doamna Cati Cosma).

cazul cosma 3

…n-ai cum să nu legi cazul acesta de ceea ce se întâmplă ACUM în comuna Mișca… ar fi nedrept pentru durerea acestei mame și incorect pentru „forțele de ordine” care cercetează acum zona – al cărei potențial infracțional l-am descris aici:

Comuna MIȘCA – sub teroarea „noii generații de BOMBARDIERI”! Avem de a face cu o rețea criminală organizată care comite TOATE INFRACȚIUNILE, formată din MINORI, condusă de MAJORI și acoperită de AUTORITĂȚI!

Inspectorul de poliție Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a transmis astăzi dimineață (11 ianuarie 2021) presei informații care sună mai mult alarmant decât liniștitor la adresa soartei copilului de 7 ani căutat în jurul satului Vânători: „Căutările au fost reluate în această dimineață, fiind implicați în continuare 47 de polițiști cu 18 autospeciale și un câine de urmă, 19 jandarmi cu 4 autospeciale și 1 un câine de urmă, 28 de pompieri cu 7 autospeciale și 8 cange, 7 polițiști de frontieră cu autospeciale cu camere de termoviziune.”

vanatori cautare 4

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, povestește că „familia din care face parte copilul dispărut este nevoiaşă şi numeroasă, cu 13 copii.”

„Copilul s-a dus cu un cioban, cu încă 6-7 copii, până la o stână aici, la vreo 500 de metri de localitate. Copilul ăsta spune că i-a fost foame şi s-a dus pe lângă un gărduleţ acolo, lângă stână, să mănânce fructe de pădure. După aceea, ciobanul, care e un om bătrân, nu a mai judecat lucrurile, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar a venit fără el acasă” –  a declarat acesta pentru Știrile ProTV.

…………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (10 ianuarie, 2021) Forțele de ordine care caută COPILUL de 7 ani DISPĂRUT între Vânători și Mișca s-au suplimentat: sute de oameni îl caută pe Sebastian, cu autospeciale, elicoptere și câini [FOTO / VIDEO]

[COMUNICAT DE PRESĂ]

L-ați văzut? Sunați la 112?

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu structurile teritoriale ale M.A.I., efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 7 ani, rătăcit în zona localității Vânători.

La data de 9 ianuarie 2021, în jurul orei 19.00, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de unul dintre părinți că minorul, CORBEI SEBASTIAN-IONEL, în jurul orei 16.30, a plecat voluntar de la domiciliu la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Minorul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică.

Nu se cunoaște îmbrăcămintea.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 km2.

vanatori misca 6

Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat și elicopterul M.A.I.

vanatori misca 4

Mai multe fotografii – în galeria atașată

………………………………………………..

[ACTUALIZARE] La ora 20.20, Inspectoratul de Poliție Județean Arad a anunțat că „în acest moment, căutările au fost susspendate și vor fi reluate mâine dimineață.”

…………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] [NEWS ALERT] (9 ianuarie, 2020, ora 19.30) Zeci de polițiști caută un copil de 7 ani care a dispărut într-una dintre cele mai PERICULOASE ZONE din Arad: între Mișca și Vânători

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Garda nr 2 de intervenție Chișineu Criș, intervine cu un echipaj SMURD, 1 echipaj de căutare salvare, 6 salvatori cu sprijinul unui echipaj de poliție și a SVSU Misca în zona localității Vânători, pe câmp pentru căutarea unui băiat de 7 ani.

„Apelul a fost făcut la 112 de către mama băiatului care a menționat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineață si nu s-a întors acasă” – conform mr. George Pleșca, ofițerul de presă al ISU Arad.

Adina Aconstantinesei, ofițer de presă IPJ Arad: „Alături de colegii de la I.S.U. participă la acțiunea de căutare echipe operative formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 10 polițiști din cadrul Poliției orașului Chisineu-Criș, 5 jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliției de Frontieră, precum și 40 de voluntari din localitatea Vânători.”

Căutările se desfășoară cu dificultate din cauza condițiilor meteo (ceața).
ISU a suplimentat forțele cu încă 5 salvatori – conform actualizării trimise de ISU Arad la ora 20.49.

 

beni 7ani

 

[ACTUALIZARE – 10 ianuarie, ora 09.00]

Micuțul Sebi, copilul de 7 ani din comuna Mișca nemaivăzut de ieri dimineață dar a cărui dispariție a fost anunțată de mama sa abia aseară, nu a fost încă găsit.

„Căutările s-au reluat în această dimineață, la lumina zilei, în vederea găsirii minorului dispărut” – a anunțat IPJ Arad, prin purtătorii de cuvânt.

***

Articol asociat:

Comuna MIȘCA – sub teroarea „noii generații de BOMBARDIERI”! Avem de a face cu o rețea criminală organizată care comite TOATE INFRACȚIUNILE, formată din MINORI, condusă de MAJORI și acoperită de AUTORITĂȚI!

 

Categorie: Investigații
Etichete: copil disparut, CORBEI SEBASTIAN-IONEL, Cosma Cătălin Ovidiu, Mișca, ofițerul de presă al ISU Arad, politia chisineu crus, Rescue4x4, satul vanatori, vanatori
Distribuie:
Articolul anterior
UPGRADE DE IMAGINE: Domeniul Regal Săvârșin se deschide publicului de la 1 mai până la 1 octombrie, în fiecare sfârșit de săptămână… și AI CE VIZITA!
Articolul următor
UTA – Hermannstadt, azi, pe „Francisc von Neuman”. „Balint: „Tratăm fiecare meci ca pe o finală”
Bagă un „16”

9 comentarii. Leave new

 • „Familia din care face parte copilul dispărut este nevoiaşă şi numeroasă, cu 3 copii”….a vrut sa zică domnul primar, Tiberiu Haasz. Nu 13 copii.

  Răspunde
 • Felicitari Critic Arad, sunteti cel mai bun ziar aradean, fiind singurii care ati prezentat anterior cele ce se intampla in Vanatori, sub ochii politicienilor „salvatori” de la pnl, psd, usrplus etc.

  Răspunde
 • Sunt 3 lucruri care nu se leagă din ce am citit in reportaj
  1-mama a anunțat că,copilul a ieșit dimineața la joacă și nu sa mai întors…
  2-tata a anuntat că,copilul a plecat la 16:30 la stână și nu sa mai întors
  3-ciobanul a zis că sa oprit să mănânce fructe de pădure…ce fructe de pădure găsim în perioada asta?

  Răspunde
 • George Plesca *

  Răspunde
 • În apele Teuzului nu s-a căutat. În această perioadă apa în râul Teuz este mult ieșită din matcă, în unele locuri apa e din dig in dig, iar plimbatul pe cele două diguri ÎN mașini de teren sau PLIMBĂRI cu ATV-urile nu înseamnă căutare….din păcate. Râul Teuz se află la o distanță de aproximativ 4 km de locul unde minorul dispărut a fost văzut ultima dată, respectiv la acea stână aflată în extravilanul localității Vânători.

  Răspunde
 • Varianta cea mai plauzibilă este ca a fost accidentat mortal, iar șoferul l-ar fi pus în portbagaj și l-a ascuns pe undeva.
  Un indiciu este faptul ca o mașină(dubioasă) a fost dusă la reparat în Satu Nou, 3 km de Vânători.
  O sinucidere în zonă ar putea avea legătură cu acest caz.

  Răspunde
 • Sunt unele persoane care afirma ( pe facebook) ca l-ar fi vazut in zona Lugojului, pe autostrada la un peco pe sensul de mers catre Timisoara. Nu stiu cat de concludente sunt aceste comentarii dar parerea mea este ca merita verificat!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

[ACTUALIZARE 2] Prefectura Arad umblă ca orbul cu bâta prin pădurile Nadășului, TESTAMENTUL nu l-a văzut nimeni, plângerile împotriva „moștenirii familiei Colțeu” se plimbă din DNA în DNA, iar sătenii și „publicul spectator” sunt pe COD ROȘU de „ceață judiciară”

  [ACTUALIZARE 2] [COMUNICAT DE PRESĂ] MINISTERUL AFACERILOR INTERNE / INSTITUŢIA PREFECTULUI – JUDEŢUL ARAD Cererile de revizuire a sentinței din cazul Nadăș se judecă la Balș și Brașov Cu…