„Brows By Lorena Bila”, un univers al frumuseții și relaxării

352658346 217427071145810 2947060249360285224 n
Distribuie:

Bun venit într-un univers al frumuseții și relaxării, unde fiecare detaliu este conceput pentru a-ți aduce bucurie și liniște interioară, toate acestea într-un mic, dar cochet salon, situat pe Bd. Revoluției nr. 12-18, scara E.

La salonul Brows By Lorena Bila, fetele sunt dedicate să-ți ofere o experiență unică și memorabilă de înfrumusețare și răsfăț. Te invităm să descoperi secretele unor sprâncene perfecte și să te eliberezi de stresul zilnic cu terapiile noastre exclusive de masaj de relaxare.

Stilizarea sprâncenelor este o artă, iar la Salonul Brows by Lorena Bila, Lorena în persoană îți transformă fiecare arc al sprâncenelor într-o adevărată capodoperă. Indiferent dacă preferi un aspect natural sau îndrăzneț, conturează și definește sprâncenele tale pentru a evidenția frumusețea feței tale și a-ți oferi încredere în tine.

Iar când vine vorba de relaxare, salonul acesta este refugiul tău. Masajul de relaxare sau cel facial sunt specialitățile casei, iar sub mâna Lorenei, nu ai cum să nu simți un val de relax și fiorii dați de simțul de bine.

Cu fiecare vizită la Brows By Lorena Bila, vei fi întâmpinat de o atmosferă rafinată și prietenoasă, în care confortul tău este prioritatea ei dar și a partenerei ei de lucru de la unghii.

Vino să te bucuri de cea mai înaltă calitate în servicii de stilizare sprâncene și masaj de relaxare.

Pentru programări și informații suplimentare, sună la 0773787003 sau vizitează pagina de Facebook „Brows by Lorena Bila”.

img 20230724 153619 scaled
Categorie: Advertorial
Etichete: Brows By Lorena Bila, masaj arad, masaj de relaxare, pensat, sprancene arad
Distribuie:
Articolul anterior
Experiment social: studenți UVT deghizați în persoane care cerșesc, în centrul Aradului
Articolul următor
Altă dramă „mută”… Un bărbat s-a sinucis, în curtea casei de pe strada Gheorghe Doja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie