[email protected]. Episodul 35 | Kong Audio – Boxe, party-urile din Arad și cam prea multe manele

whatsapp image 2024 01 29 at 14.40.14 scaled
Distribuie:

Am revenit cu un nou podcast, de data aceasta alături de un arădean care a cochetat mai din totdeauna cu muzica, dar și cu volumul cât se poate de tare, ceea ce fără prea multe gânduri, l-au dus pe Dănuț Bene (aka Kong), pe drumul acestui domeniu.


Poate cu o doză mai mare de sinceritate decât cea cu care arădenii din acest domeniu sunt obișnuiți, Kong ne-a povestit atât despre pasiunea pentru muzică și a pune muzică, despre sisteme de sunet, despre unde a ajuns viața nocturnă a arădenilor și inclusiv despre faptul că manelele agasează piața party-urilor din Arad.

Cu el vă puteți întâlni și mâine, când, începând cu ora 22:00, va pune muzică la un eveniment ce va avea loc la Madness Club, din Arad.

whatsapp image 2024 01 30 at 01.37.56


În acest podcast aflați mai multe despre Kong, unul dintre arădenii care aleg zilnic să „ofere” către societatea din acest oraș, în loc să emigreze în alte părți. Până la urmă, schimbarea o faci dacă pui osul la treabă și rămâi, nu dacă dai bir cu fugiții și critici din exterior.

Vizionare Plăcută!


 

Categorie: Podcast
Etichete: konk audio, party, podcast, podcast critic arad
Distribuie:
Articolul anterior
Turbulențe în IPJ Arad. Pe numele a doi polițiști, șefi de servicii, a fost depus un raport cu privire la săvârșirea unor fapte asimilate CORUPȚIEI
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Arest preventiv 30 de zile pentru Sergiu Sima, medicul ortoped rezident la Spitalul Județean Arad – prins în flagrant de polițiștii antidrog din Timișoara în timp ce prelua un pachet cu 20 de kilograme de canabis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Nu am găsit niciun rezultat.