Partidul Berii din Austria vrea să ajungă la parlamentare și promite fântâni publice cu bere

bierpartei1
Distribuie:

Partidul Berii, care în 2022 a fost surpriza alegerilor prezidențiale din Austria, și-a anunțat candidatura la alegerile generale, care vor avea loc cel târziu în această toamnă, citează ansa.it.


Tânărul lider de partid Dominik Wlazny, alias Dr. Marco Pogo a precizat însă că pentru finanțarea campaniei este nevoie de alți 20.000 de membri (cotizația anuală este de 59 de euro) pentru a ajunge la bugetul de 1,2 milioane de euro, esențial pentru a face față campaniei electorale. „Suntem pregătiți pentru Parlament, dacă avem fondurile necesare”, a spus Wlazny.

Principalele teme vor fi formarea, accesul la servicii de sănătate și egalitatea de șanse, dar și utopica cerință de a avea fântâni publice cu bere.

În urmă cu doi ani, muzicianul, comediantul și doctorul, lider al partidului, a urcat pe podium la alegerile prezidențiale cu 8,4% din voturi, în spatele președintelui Alexander Van der Bellen și al candidatului FPÖ de ultradreapta Walter Rosenkranz. În Viena a ajuns chiar pe locul al doilea.


Foto – meinbezirk.at


 

Categorie: Externe
Etichete: alegeri austria, parlamentare, partidul berii
Distribuie:
Articolul anterior
Art Safari revine în 2024 cu o ediție aniversară
Articolul următor
Makerspace la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad

1 comentariu. Leave new

  • asta chiar aduce ceva nou, un exemplu ce ar trebui adoptat si de noi. parca vad ca la moldoveni va aparea partidul „pufoiaica mare”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

margaret zhang

Vogue China își caută Redactor-șef

Margaret Zhang, cea mai tânără redactor-șef la Vogue China, își va părăsi postul atunci când contractul său expiră la sfârșitul lunii martie. Anna Wintour, directorul de conținut global al Condé Nast,…