Colaborarea anului? Trupa The Rolling Stones a lansat o piesă cu Lady Gaga și Stevie Wonder

the rolling stones lady gaga album
Distribuie:
The Rolling Stones tocmai a lansat al doilea single de pe noul său album din 2023, „Hackney Diamonds” şi ne surprinde prin magnitudinea numelor ce apar pe acest featuring. E vorba despre Lady Gaga şi Stevie Wonder, iar piesa se numeşte „Sweet Sounds of Heaven”.

Noul album „Hackney Diamonds” este aşteptat să debuteze pe 20 octombrie şi include o reprezentaţie vocală discretă a lui Lady Gaga, în vreme ce Stevie Wonder poate fi auzit la Fender Rhodes, Moog şi pian. Piesa are ceva de gospel şi aminteşte de „You Can’t Always Get What You Want” sau „Shine a Light”.

Noul single s-ar fi născut spontan, în vreme ce solistul Mick Jagger se afla acasă, în Londra, într-o după amiază însorită.

Muzicianul a fost inspirat de vântul care bătea printre copaci şi a început să cânte la pian acordurile C, F şi B. Track-ul a fost înregistrat la Henson Recording Studios, în Los Angeles, dar şi la Metropolis Studios, în Londra, cu o oprire şi la Sanctuary Studios, din Nassau, Bahamas. De compoziţie s-au ocupat Keith Richards şi Mick Jagger.

În timpul sesiunilor din Los Angeles, The Rolling Stones i-au invitat pe Stevie Wonder şi Lady Gaga să lucreze la „Sweet Sounds of Heaven”.

Nu e prima dată când vedem o astfel de colaborare.

Ambii artişti au urcat pe scenă cu Stones în cadrul turneului „50 & Counting” din 2012. Varianta lor de „Gimme Shelter” a fost lansată pe albumul „GRRR Live”.

Stevie Wonder a plecat în turneu cu The Rolling Stones şi în 1972, cântând un medley de „Satisfaction” şi „Uptight (Everything’s Alright)”.

Sursă: planetradio.co.uk


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Colaborarea anului, Lady Gaga, Stevie Wonder, the rolling stones
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Șoferul care și-a abandonat mașina, miercuri seara, pe liniile de tramvai pe strada „Pădurii” a fost reținut de polițiști. Acesta este un bărbat de 37 de ani, din județul Bihor
Articolul următor
[email protected]. Episodul 12. Despre BOX, bullying și carieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…