eCOTET.ro – Cuști Moderne și Cotețe Îndrăznețe pentru Gospodari 2.0

Distribuie:

 

Sătul de „FarmVille” și alte „jocuri cu ferme” pe telefon? Comandă o minifermă reală de la eCoteț.ro și crează-ți propria gospodărie la tine în curte. Aceste „eCotețe” îndrăznețe au reușit să aducă în curtea tinerilor gospodari un surplus de hărnicie și responsabilitate, dar mai mult, un stil de viață sănătos și sustenabil.

Cei care doresc să crească găini ouătoare, porumbei sau alte păsări în curtea casei/vilei pot comanda de la eCoteț.ro o gamă variată de cuști și cotețe moderne, cu finisaj estetic și asamblare rapidă de tip „puzzle”, dotate cu sertar din tablă inoxidabilă pentru o curățare rapidă și eficientă, acoperiș rabatabil și spații adiționale pentru facilitarea igienizării, dezinsecției.

 

Echipa eCoteț.ro vine în sprijinul gospodarilor aflați în criză de timp, cu idei practice de cotețe de interior/exterior, cu schițe, dimensiuni și o gamă variată de cuști, cotețe, țarcuri și voliere pentru păsări și animale patrupede (câini, pisici, iepuri…).

Pe site-ul producătorului găsiți cotețe de vânzare pentru găini ouătoare cu țarcuri, voliere, cuibare și alte accesorii incluse și necesare pentru o asamblare în aproximativ o oră.

Schițele de montaj sunt intuitive și interactive de tip „puzzle” sau „lego”, ideale pentru a fi asamblate împreună cu familia și copiii (kids-friendly).

Lemnul de fabricație este din mesteacăn premium stratificat și uscat din clasa A, prelucrat cu tehnologii moderne (mașini cu comandă numerică CNC, gravare și tăiere laser), perfect din punct de vedere al tăieturilor, fapt care îi asigură o durată de viață sporită prin reducerea eventualelor infiltrații.

Cuștile vin la pachet cu acoperiș transparent din fibră de sticlă, montat peste acoperișul de lemn, rămânând la vedere toată frumusețea fibrei lemnoase, vizibilă și intactă.

Fiind fabricate în România, producătorul oferă clienților între 1 și 2 ani garanție, în funcție de modelul cotețului.

Mai multe informații: www.ecotet.ro

Facebook: https://www.facebook.com/cotetegaini

 

 

 

Categorie: Publicitate
Distribuie:
Articolul anterior
UTA s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor U17!
Articolul următor
Bianca Moț, iubita învățătoare a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Arad a încetat din viață la numai 36 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie