NOA – Concept unic de restaurant și grădină de vară la #3Insule Arad – Grand Opening Today

noa 3 insule 1
Distribuie:

 

Începând de astăzi, arădenii vor avea parte de dineuri romantice, delicii culinare, vibe-uri pozitive și alte experiențe naturale și interactive pe malul râului Mureș în Eco Residence-ul de la #3Insule.

Este un succes pentru Arad, dar mai ales pentru cei doi antreprenori arădeni, Radu și Adrian Athanasiu, care au reușit, în mai puțin de un an, să readucă la viață un simbol al Aradului, proaspăt transformat și renovat într-un concept unic de restaurant și grădină de vară, situat în inima pădurii Ceala.

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul HoReCa și evenimente, frații Athanasiu leagă o strânsă colaborare cu arhitectul Virgil Bulzan (BZVO Design) și aduc arădenilor un redesign de excepție a unei clădiri emblematice cunoscută de generația „old school” ca fiind numită „IVA” (fosta Întreprindere de Vagoane) aka „Vaporul”.

 

NOA va găzdui evenimente și petreceri private, diverse activități interactive și recreere, meeting-uri și conferințe de business. Odată cu inițiativa fraților Athanasiu, noi proiecte se nasc la #3Insule atrăgând și alți investitori privați din domeniul HoReCa, Wellness, Real Estate, Sport și altele.

Agențiile imobiliare locale estimează că, în scurt timp, zona #3Insule va deveni un residence în toată regula, fiindcă logistic vorbind, există deja toate facilitățile necesare unui trai decent: curent electric, apă curentă, internet de mare viteză (fibră optică), lămpi de iluminare cu încărcare solară, teren de fotbal, parc pentru copii, lăcaș de cult, drum pietruit, indicatoare de orientare/informare și signalistică stradală.

Primăria Municipiului Arad intenţionează să construiască un pod pietonal nou care să asigure accesul, în siguranță, a locatarilor în zona de case. A fost lansată deja o procedură de achiziţie directă a serviciilor de întocmire pentru studiul de fezabilitate, studiu geotehnic, hidrologic, ridicare topografică și alte detalii necesare pentru construirea acestuia. Va urma…

 

NOA 3Insule – Rezervări: 0771208340

Facebook: NOA 3Insule

 

Categorie: Publicitate
Etichete: #3Insule, NOA trei insule, Radu și Adrian Athanasiu, trei insule
Distribuie:
Articolul anterior
Polițiștii arădeni au reușit să prindă o gașcă de tineri (17-19 ani) din județul Timiș care FURA CATALIZATOARE în stil „profesionist”
Articolul următor
ATENȚIE, ȘOFERI! Noi restricții de circulație pe Bulevardul Revoluției, sâmbătă și duminică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie