Mihaela Tatu conferențiază la Arad despre „Comunicarea din energia feminină”

Distribuie:

Mihaela Tatu va susține la Arad, în 15 iulie, o conferință a cărei temă este „Comunicarea din energia feminină”.

Evenimentul, organizat de FeminiTEA Arad, va avea loc sâmbătă, 15 iulie, de la ora 11:00, la Universitatea Aurel Vlaicu” din Arad și este dedicat tuturor femeilor.

„Despre femei, despre energia feminină, despre comunicare, se pot spune multe. Dacă am întreba bărbații despre modul în care noi femeile comunicăm, probabil răspunsul ar fi tragi-comic. Dacă am întreba alte femei, am primi atât răspunsuri de susținere cât și păreri dure. Dacă am întreba copiii, despre cum comunică femeile din viața lor, sigur am primi un răspuns sincer. Dar pe lângă toate acestea, cum rămâne cu energia noastră? Energia din care comunicăm și transmitem informații?

Un subiect pe cât de interesant pe atât de controversat. Suntem însă privilegiate să avem o invitată specială care să ne prezinte această temă pe larg. Așadar, vă invităm alături de noi la un eveniment unic, dedicat tuturor femeilor din Arad unde doamna Mihaela Tatu ne va onora cu prezența dar și cu multe cunoștințe adunate de-a lungul tuturor anilor de carieră. Ne bucurăm că va fi alături de noi cea care a îndeplinit atât de multe roluri: realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani, trainer certificat ANC in Tehnica si Arta livrării discursului, trainer certificat persolog după modelul DISC, voice Over la BTI Oradea, speaker motivațional, un om extraordinar și totodată o femeie cu o carisma aparte”, spun organizatoarele, Carla Simeria și Laura Puie (fondatoare FeminiTEA).

Biletul cu acces general se poate achiziționa la prețul de 98 Ron, în timp ce biletul VIP limitat: 188 Ron (include locuri preferențiale și sesiunea de Q&A cu Mihaela Tatu).

Categorie: Lifestyle
Etichete: coach, feminin, mihaela tatu, UAV, „Comunicarea din energia feminină”
Distribuie:
Articolul anterior
Accident feroviar, la Secusigiu. Un bărbat de 60 de ani a fost preluat de ambulanță
Articolul următor
Turneul Naţional „Orgile României” ajunge la Arad și Vinga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…