O nouă ediție de „Promenada Inimilor”, sâmbăta aceasta, la Arad

afis promenada inimilor 2023
Distribuie:
Proiectul Rotary Inima Mea – „Promenada Inimilor” este dedicat Zilei Mondiale a Inimii.

Promenada Inimilor 2023 – proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad, are ca obiectiv promovarea mișcării în aer liber cu scopul de a  parcurge 5.000 de pași, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

Astfel, sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 10:00, arădenii sunt invitați să parcurgă individual traseul amenajat în Arad care are o lungime de 2 km și începe din dreptul pasarelei peste Mureș  de  la Podul verde (pe partea de sus a falezei de pe Malul Mureș̦ului), până la Hotelul Coandi.

Sănătatea noastră este în mâinile fiecăruia dintre noi iar implicarea activă a comunităţilor locale ne ajută să ne protejăm cu atât mai bine sănătatea.

Proiectul Rotary Inima Mea – „Promenada Inimilor” este dedicat Zilei Mondiale a Inimii, iar obiectivul evenimentului este de a promova mișcarea în aer liber pentru a  parcurge 5.000 de pași, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

„Promenada Inimilor” este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea, în parteneriat cu autoritățile locale, a unei rute accesibile prin care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare.

Promenada Inimilor, proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, recomandă această inițiativă colaborativă a Fundației Române a Inimii şi a Societății Române de Cardiologie, implementată cu succes în numeroase țări europene, pentru conștientizarea și importanța mișcării fizice ca factor decisiv pentru o dezvoltare și viață armonioasă.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Clubul Rotary Arad, promenada inimilor, rotary
Distribuie:
Articolul anterior
Luăm Startul împreună la cea de-a șasea ediție a UVT Liberty Marathon! Înștiințare restricții de trafic
Articolul următor
Se deschide stagiunea nouă la Filarmonica Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…