[email protected]. Episodul 34 | B-ton în cea mai pură esență a lor

b-ton
Distribuie:

Episodul 34 din Podcastul Critic Arad este împreună cu membrii trupei B-ton – Fly, Gălbenuș, Dănuț și Oțet într-o discuție relaxată și plină de povești interesante despre cum s-a născut trupa, cine sunt oamenii din spatele sunetului și cum au evoluat de la niște pățanii la un nucleu solid în scena muzicală din Arad.


Încă de la început, membrii au împărtășit despre drumurile lor individuale, cum s-au intersectat și cum au ajuns să facă muzică împreună. Acest episod este ca o privire în spatele cortinei, unde umorul și pasiunea au jucat un rol important în construirea acestei trupe cu o istorie interesantă.

Un aspect captivant al podcastului a fost modul în care trupa B-ton și-a amestecat influențele muzicale. De la punk-rock, DnB, reggae, la heavy metal și alte genuri, au reușit să creeze un sunet propriu, fresh și plin de viață. Au povestit despre procesul lor în explorarea diversității muzicale și cum au transformat aceste influențe într-un amalgam sonor care îi definește.

b-ton


Aceștia au vorbit despre primele lor concerte, amintiri de pe scenă și de la filmările videoclipurilor lor precum „Licurici” și „Aluminium”. Ne-au oferit o privire în culisele unui show B-ton, cum interacționează cu publicul lor pasionat, cum încearcă mereu să-și țină fanii în priză și cum atmosfera unui concert îi motivează să dea tot ce e mai bun – toate acestea au fost momente demne de adăugat pe lista de motive pentru a-i vedea live.


În încheierea podcastului cei de la  B-ton au aruncat o privire asupra scenei de muzică rock din Arad. Au subliniat susținerea crucială din partea comunității locale și au încurajat pe toată lumea să exploreze și să sprijine talentele locale.

Podcastul Critic Arad și trupa B-ton au făcut un combo minunat în acest episod, oferind ascultătorilor o doză generoasă de muzică și povestiri amuzante și dezinvolte. Cu siguranță este un must-listen pentru toți iubitorii de muzică care doresc să intre în culise și să simtă pulsul vibrant al scenei muzicale din Arad.


Puteți urmări trupa și pe canalul de Youtube B-TON, pagina de Facebook B-TON și Instagram B-TON.

Citește și: Concert B.TON & Coven CLASH la The Pub Universității


Categorie: Podcast
Etichete: b-ton, b-ton arad, b-ton bucuresti, danut, Fly, fly b ton, galbenus, otet, „Licurici”
Distribuie:
Articolul anterior
Lungmetrajul „Explicație pentru tot”, în premieră la Arad, la Cinematograful „Arta”
Articolul următor
Oscar 2024: Două piese din Barbie, nominalizate pentru „Best Original Song”. Lista completă a melodiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Nu am găsit niciun rezultat.