Profetul, impostura, paranoia, xanaxul și arădenii – o oră de DELIRIUM TREMENS cu „nemuritorul” Ghiță

37db160e 9beb 4ce1 980c b2cd00808e73
Distribuie:

 

Cum sa pierzi inutil o oră din viața ta? Simplu. Te uiți la Ghilea show. Locul în care primarul are liber la aberații.

Proaspăt întors din Japonia, primarul nostru cel de toate zilele a dat fuga fuga la TV Arad, la supusul său loial, pupător de moaște și aplaudac de serviciu. Cum era de așteptat, am pierdut o bună parte din viață ascultând impresiile unui copil care nu a priceput nimic din ceea ce a văzut el prin Japonia. Când în sfârșit s-a trecut la treburile urbei, mai marele nostru se trezește să se compare cu însuși Isus Hristos, să jignească suporterii UTA-ei, să-și ascundă nerealizările și să-și manifeste agresiv inutilitatea.

Nu știam dacă ar fi trebuit să sun să intru în direct sau să sun direct după o ambulanță. După ce s-a lepădat de Satana a început să ne povestească despre nimic. Sau despre regenerarea urbană care, la câte s-au spus despre ea, tot un nimic este. Așa am aflat că în Aradul viitorului esti bine venit doar dacă deții o singură mașină pentru care musai vei plăti locul de parcare fie de o vei parca și în iarbă. Nu contează că suntem orașul care se poate compara cu Tokio exclusiv la taxe și impozite… musai mai trebuie să plătim și supliment pe prostie.

Pe prostia de a-l avea primar pe Falcă.

Iată câteva dintre „perlele de neuitat” pe care le-a scos cel care, de 14 ani, ne este „tutore”, „profet”, „faraon” și, desigur, subiectul predilect al înjurăturilor… și iată și de ce:

„Vreau să transmit arădenilor, și nu numai, să simtă cum am fost în viitor.“

„Am văzut protestele, dar cei care au protestat au, în primul rând, o problemă cu ei înșiși. Evident, și eu sunt afectat că lucrările nu au fost finalizate conform contractului, dar nu am să mă duc să-i dau cu parul în cap constructorului. (…) Puțină lume știe că este primul stadion construit în Arad de Primărie. Istoria va consemna că acest stadion a fost făcut în mandatul lui Falcă. (…) Această atitudine a suporterilor va îndepărta de la club potențiali investitori“.

 „Desigur, nu îmi convine să fiu înjurat de suporteri. Dar, să nu uităm că și Iisus Hristos a vindecat zece leproși, însă doar unul s-a întors să-i mulțumească.“

„Dacă nu e gata ciorba la ora 17:00, suporterii își bat nevestele.”

„Am fost foarte impresionat de ce am văzut în Japonia, astfel că am decis ca, în timpul meu liber, să scriu o carte în care voi cuprinde impresiile, emoțiile și trăirile avute în această țară“, a spus Gheorghe Falcă.

 

Categorie: Știri
Etichete: Gheorghe Falca, Ghilea show, Japonia, perle
Distribuie:
Articolul anterior
600 de baloane cu heliu vor fi lansate din fața Primăriei… câte unul pentru fiecare COPIL ABANDONAT în Arad
Articolul următor
Cum poți să demolezi o casă-monument istoric FĂRĂ niciun fel de AUTORIZAȚIE și să-ți construiești în loc o reședință „Gomorra-style”? Dacă ești din „filme cu mafioți”, poți! [FOTO]

4 comentarii. Leave new

 • Saracul om a luat-o rau pe aratura !

  Răspunde
 • avatar of terchea berchea
  Terchea Berchea
  30 mai 2018 16:04

  Alo, Gospodaria Comunala, in spate la blocul 84 din Alfa, strada Clujului, trei politisti isi parcheaza masinile pe iarba. Veniti, va rog, sa le ridicati.

  Răspunde
 • avatar of virgil florea
  Virgil Florea
  30 mai 2018 19:23

  E adevărat că Isus a vindecat de lepră 10 oameni, dar El nu a fost bolnav pe când titularul pozei pare total nevindecabil. Ceea ce s-ar traduce că are ceva boală pe care cei din japonia, nedetectând-0, au găsit cu cale să-l trimită înapoi. Și, probabil, ca bonus i-au dat o fiertură de spârlioză nedumicabilă. Ca să știm că a fost acolo. Altfel, ne-ar fi spus că a vizitat Columbia Britanică, încercând a ne testa cultural.

  Răspunde
 • Carte buna de scris la inchisoare!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie