România nu va fi prezentă la Eurovision 2024

eurovision romania
Distribuie:

Uniunea Europeană de Radio-Televiziune a anunțat lista completă a țărilor care participă la concursul Eurovision 2024, iar România nu află printre acestea.

România nu a plătit taxa de participare, care anul acesta a fost 180.000 de euro. Oficialii au anunţat, însă, că încă se poartă negocieri, potrivit ziare.com.

România este singura țară de la Eurovision 2023 care nu va participa la Eurovision 2024. Discuțiile cu TVR continuă cu privire la posibilitatea de participare, scrie eurovisionworld.com.

Participarea României era sub semnul întrebării încă din luna septembrie, atunci când televiziunea publică de stat a anunțat că nu se știe dacă țara noastră va mai avea un reprezentant în 2024, în urma controverselor legate de Theodor Andrei, care a luat 0 puncte la Eurovision 2023.

Surprizele pentru Eurovision 2024

Luxemburg se va întoarce la Eurovision după 30 de ani de absență.

După o serie de dezamăgiri la concursul Eurovision, Franţa va miza pe o nouă strategie. A ales să fie reprezentată la ediţia din 2024 de Slimane (34 de ani), un cântăreţ cu o carieră deja consacrată. El a câştigat ediţia din 2016 a emisiunii-concurs „The Voice”, difuzată de postul de televiziune TF1.

Australia revine la concursul Eurovision.

Australia a concurat la concursul muzical european doar de opt ori, cea mai bună clasare fiind locul secund obținut de Dami Im în 2016. De asemena, de patru ori s-a clasat în Top 10.

Sursă:stirileprotv

 


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: eurovision, eurovision romaia, Theodor Andrei
Distribuie:
Articolul anterior
POLYCORPUS: despre om și plastic – spectacolul care trage un semnal de alarmă asupra poluării
Articolul următor
Fan Courier deschide o bază logistică la Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie