THE CASE lansează oficial „Mountain of Pain” cu un concert în club Pixel din Timișoara

408247847 122123090894045354 3884994329932197808 n
Distribuie:

Pe data de 15 decembrie, în Pixel, cel mai nou și mai charming loc de cântări din Timișoara, THE CASE își lansează oficial cel mai recent video, “Mountain of Pain”, într-un concert ce se anunță mai blană decât haina lu’ Snoop Dogg, spun organizatorii.

Aceasta este și ultima apariție live a trupei din acest an, așa că băieții anunță un show pe care l-ai rata doar dacă renumitul rapper menționat mai sus ar băga un live chiar în aceeași zi.

În deschidere, BERLIN DIVISION, acest alter ego muzical absolutely ravishing al fraților Paroș, va crea o atmosferă pe cât de intimă, pe atât de hot și efervescentă.

Fix de ce ai avea nevoie ca să îți antrenezi spiritul cu ceva shot-uri de spir(i)toase care să-ți pună sângele de party starter în mișcare.

Single-ul „Mountain of Pain”, celebratul serii, este o metaforă pentru acel soi de blocaj mintal care îi face pe oameni să își piardă capacitatea și dorința de a comunica și de a împărtăși nevoile prin care trec odată cu această luptă care, în cele din urmă, duce către depresie.

Acest blocaj a fost experimentat chiar de membrii trupei în timpul actului creativ și declară că au încercat să exprime această „senzație că nimic nu e destul de bun și care aduce cu sine o doză generoasă de depresie ce se răsfrânge chiar în timpul procesului creativ.”

“Mountain of Pain” este o invitație la introspecție, o călătorie abruptă în intimitățile minții acolo unde greșeala pândește din umbra fiecărui pas, în lumina oarbă a iluziei zilei de mâine. Sunetul împachetează perfect această nevroză care trezește angoasele cele mai înfiorătoare ascunse până atunci în catacombele sufletului.

Pasajele în care chitara-și întinde nervos corzile la maximum într-o încruntare de un grunge demn de niște filme de pe la mijlocul anii ’80 cu străzile pavate cu nirvane și cu vitrinele pline cu dulceață de perle din Seattle.

Desigur, prin elementele electro deja specifice pentru The Case, compoziția este adusă în zilele noastre, unde, deși problemele sunt cam aceleași ca în perioada mai sus menționată, publicul, omul în sine, este cumva diferit, dezvoltând alte filtre.

De menționat că, și de această dată, pentru partea de mix și master a piesei, timișorenii au lucrat cu celebrul producător italian Enrico Tiberi, cunoscut pentru colaborările sale cu case de discuri ca Sony Music, Universal sau Warner.

“Mountain of Pain” este o poveste ce se derulează într-un peisaj sonor ce apasă, dar care erupe într-un refren pe cât de abundent în stări, pe atât de hipnotizant. Felul în care se transformă chipul piesei sub ridul grimaselor ce vin ușor din zona metal, te stârnește într-un mod desăvârșit. Elementele electro de inspirație synth-pop sunt amănuntele care fac diferența și care, în cele din urmă, reușesc să te cupleze definitiv la firul narativ al compoziției.

Deși de foarte scurt timp lansat, piesa se bucură de o primire foarte bună în presa internațională de specialitate, mai multe webzine-uri din Statele Unite, Cuba, Belgia sau Serbia făcând menționări laudative despre “Mountain of Pain”.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: mountain of pain, the case, timisoara
Distribuie:
Articolul anterior
„Brazi de poveste la Muzeu”, eveniment caritabil pentru copiii din centrele DGASPC
Articolul următor
O țigară aruncată la întâmplare a fost cauza unui incendiu care a ars o magazie rumeguș, în municipiul Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie