Un spectacol de la Teatru va fi înlocuit. Despre ce producție este vorba

teatrul ioan slavici 640x316 1
Distribuie:

Spectacolul „Ținutul din miezul verii”, programat să se joace joi, 21 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, va fi înlocuit.

Din motive obiective, spectacolul „Ținutul din miezul verii”, de Tracy Letts, în regia lui Dumitru Acriș, va fi înlocuit cu spectacolul „Zise el, zise ea”, al cărui antrenor (nu regizor) este actorul Dragoș Muscalu.

„Zise el, zise ea” este tocmai un astfel de spectacol. Un proiect de teatru de improvizație (Atenție! Improvizație, nu stand-up!)  în care situațiile sunt create cu ajutorul publicului și… cresc chiar sub ochii voștri, ai spectatorilor. E o provocare la care, dacă sunteți dornici de distracție, trebuie să răspundeți afirmativ.

S-au lăsat antrenați și provocați într-un spectacol care se anunță de cursă lungă și cu aplauze multe, actorii: Carmen Butariu, Florin Covalciuc, Robert Pavicsits, Cosmin Blaga, Alina Vasiljević, Angela Petrean Varjasi și Calița Nantu. Lor li se alătură și doi improvizatori muzicali: Alex Popa și Paul Tonca.

Bilete:

Persoanele care doresc să vizioneze spectacolul „Zise el, zise ea” sunt rugate să se prezinte la agenția teatrului joi, 21 decembrie, înainte de ora 19.00, pentru schimbarea biletelor, iar cei care nu doresc să vizioneze spectacolul „Zise el, zise ea” își vor primi banii înapoi.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: piesă de teatru, spectacol, spectacol teatru, Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad
Distribuie:
Articolul anterior
[TRADUCERE] Richard Brautigan: „A doua împărăție”
Articolul următor
Bilanțul din 2023 al activității Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie