Vibes By The Lake, la Ghioroc: 20 de minute de Lino „De Aur” și o seară plină de DJ

img 20230820 wa0016 scaled
Distribuie:

Încă o seară de distracție la Ghioroc – de data aceasta la evenimentul anual organizat de Liga Studenților, Consiliul Județean Arad și Primăria Ghioroc.

Vibes by The Lake,  a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar prima care a pășit pe scenă a fost DJ Pao, care reprezintă Ghiorocul însuși, urmată de Cristian Peter.

De la ora 21 a întreținut atmosfera Johnny Damix, apoi DJ Andi, care și-a sărbătorit primele ore ale zilei lui de naștere pe scena de la Ghioroc.


Surpriza serii și special guestul a fost nimeni altul decât Lino Golden, care a cântat 20 de minute, adică două-trei piese.

Ca de obicei, ceata de adolescenți s-a strâns în spatele backstage-ului, durând probabil mai mult fotografierea cu artistul decât actul acestuia pe scenă.

Paul Damixie a preluat playerele, iar mai apoi duoul polonez DJ Beat și Encore au ținut petrecăreții în picioare până la ora 3 dimineața.

În încheiere, arădeanul Mike Kross a susținut un back to back cu DJ-ul bucureștean Andrew Maze până s-a epuizat orice pic de distracție.


Dacă e să fim sinceri, ceea ce se întâmplă întotdeauna aici pe Critic Arad, publicul a fost mai slab decât ne așteptam, înjumătățindu-se după ce Lino și-a susținut semi-concertul pentru care cine știe cât i-a fost onorariul din banii Consiliului Județean, că, presupunem, de acolo au venit banii de plată a artiștilor.

Iată și și câteva poze și filmări, realizate înainte să fim dați jos de pe scenă, pentru că „deranjam fotograful” tribului de studenți care chefuia pe o plajă publică, pe bani publici: 


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: ghioroc, Ghioroc summer fest, Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Lino golden, Lsuav, Vibes By The lake
Distribuie:
Articolul anterior
Un ciclist a fost dus la spital cu elicopterul SMURD după ce a căzut în timpul unui concurs pe traseul Feredeu – Ghioroc
Articolul următor
Un bărbat de 30 de ani care se afla la scăldat împreună cu prietenii s-a înecat în apele Crișului Alb. Acesta a fost extras din apă de un echipaj de scafandri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…