„Violonistul Diavolului”, la Terasa Flex din Arad

violonistul diavolului mani neumann trio farfarello arad flex 1060x540 1
Distribuie:

Mani Neumann, adică „Der Teufelsgeiger”, („Violonistul Diavolului”, în traducere), cunoscut publicului din România în urma colaborării sale de lungă durată cu formația Phoenix, revine la Arad.

Îndrăgostit de țara noastră, violonistul a început în acest an colaborarea de lungă durată cu România, iar Momentum este conceptul care ilustrează, probabil, cel mai bine versatilitatea și unicitatea muzicii farfarello.

Mani Neumann, Uli Brand și Urs Fuchs, adică Trio farfarello., vor cânta la Terasa Flex de pe ștrand, pe 1 octombrie, începând cu ora 20.00.

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet, pe http://iabilet.ro, dar și la Terasa Flex.


Mani Neumann, Der Teufelsgeiger – Violonistul Diavolului, cunoscut publicului din România în urma colaborării sale de lungă durată cu formația Phoenix, aduce Trio farfarello în România pentru un nou turneu național, inedit, care dă artei o definiție aparte. Trio farfarello a împlinit 40 de ani de carieră în 2021, însă conjunctura impusă de pandemie a făcut imposibilă o „sărbătoare” complexă, așa cum Mani Neumann și-ar fi dorit.

Trio farfarello înseamnă în primul rând vioară, blockflöte, chitări acustice pe 6 şi 12 corzi, percuţie & bass. Mani Neumann (vioară, blockflöte) şi Ulli Brand (chitară), membrii fondatori ai trupei Farfarello, au reuşit ca în 40 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională. Stilul muzical abordat este atât de unic încât orice descriere convenţională devine imposibilă. În ultimii ani, aceştia au concertat în formulă de trio, alături de muzicianul Urs Fuchs, care a concertat până acum, printre alții, cu Jon Lord (Deep Purple), Sally Oldfield, Kathy Kelly sau Frida (Abba).

Rezervări: 0721 257 360 

Categorie: Lifestyle
Etichete: flex, terasa flex, Trio farfarello, violonistul diavolului
Distribuie:
Articolul anterior
Octavian Strunilă și Leonid Doni aduc la Arad piesa de teatru „Ce-și doresc femeile?”
Articolul următor
A doua ediție a Festivalului gastronomic cu scop caritabil din Checheci a încântat peste 300 de invitați din comunitatea romă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie