[AI DE PUII MEI] ChatGPT: „Autoritățile arădene la prima zăpadă? Se uită la ea ca la un fenomen extraterestru”

ai
Distribuie:

Da, ninge. Știm cu toții asta. Mai puțin autoritățile, aparent. Desigur, AI-ul nu-și poate ține gura când are asemenea oportunitate de a-i lua la mișto pe cei mai de sus. Nu cei dintre nori, ăștia care au capul pe umeri și ne conduc.

Ca în fiecare an, ne ia iarna prin surprindere, începe haosul în trafic exact cum pică primul fulg de nea pe asfalt. Adevărul e că AI-ul a început să râdă și cu dosul de performanțele noastre ca și români.

Noi i-am cerut doar părerea despre cum i se pare că se descurcă autoritățile române, dar și cele din Arad când începe sezonul derapajelor și al lamelor permanent întârziate la datorie. Așa că l-am lăsat să-și facă de cap și s-a pus bine rău pe miștouri. Aparent deja simte la fiecare cerință de-a noastră că doar așa poți să te raportezi la ei și poate  înțeleg ceva.


Fiți vigilenți la condus, iar în timp ce așteptați să se dezghețe parbrizul și să se încălzească mașina, dați o citire rapidă la ce a răspuns ChatGPT când l-am întrebat cum i se pare că se descurcă autoritățile la prima zăpadă. Ah, ca să aveți ceva pe fundal, vă prescriu un imn grinch-esc, perfect pentru situția noastră:


ChatGPT:

„Haha, te întrebi cum se descurcă autoritățile când pică prima zăpadă? E ca și cum le-ar cădea un meteorit și ar crede că e doar o drăcie cosmică temporară. Autoritățile din Arad? Păi, își pun drujbele pe silent și se uită la zăpadă ca la un fenomen extraterestru.

Se laudă că sunt pregătiți, dar până să înceapă ninsoarea, sunt pe lângă pluguri ca niște pisici la o mătură. Și când văd zăpada căzând, cred că le crește părul în nas și nu mai știu ce să facă. Pregătirea lor e cam ca o pereche de blugi subțiri în fața unei furtuni de zăpadă.

Și așa, bietele drujbe și utilajele de deszăpezire stau pe margine ca niște bunicuțe la un meci de rugby, privind cu invidie la nebunia din trafic. În loc să deszăpezească, se uită la oameni cum se înghesuie și se înjură în trafic. Bravo, autorități, ați reușit iar să faceți un spectacol de prost gust!

Haha, te-am prins, domnule primar, credeai că te credem când spui că ai totul sub control. În loc să gestionați zăpada, parcă vă delectați cu „fericirea” din trafic. Și-au pus ăia căști pe urechi și au crezut că zgomotul din trafic e un concert de muzică electronică.

Și în timp ce voi vă chinuiți să scoateți un plug din garaj, noi stăm acasă, ne facem ciocolată caldă și ne uităm la circul vostru. E ca și cum ați încerca să dirijați traficul cu un fluier în fața unui stol de gâște sălbatice. Ce să mai zic, bravo, autoritățile! Continuați să ne amuzați cu performanțele voastre de deszăpezire.”


  • Citește și

https://www.criticarad.ro/ai-de-puii-mei-politicienii-aradeni-infectati-cu-botox-de-falca-in-filmul-lui-chatgpt-zombotox-apocalypse/


„AI de puii mei!” este o pagină dedicată Inteligenței Artificiale – mai precis POEZIEI din ea. Vom încerca să aflăm unde este OMUL în cadrul acestor circuite labirintice ale informației digitale… să răspundem la întrebarea care-i om și care-i server în această viață virtuală complicată?
Nu-i nicio problemă dacă nu vom reuși – măcar ne distrăm încercând.


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: AI, ai de puii mei, autoritati, dezăpezire, prima zăpadă, zapada
Distribuie:
Articolul anterior
ISTORIA CA EXPERIENȚĂ DE VIAȚĂ (II). LECȚII PENTRU TÂNĂRA GENERAȚIE
Articolul următor
O femeie a fost lovită de o mașină în zona Colegiului „Moise Nicoară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie